LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Därför bor inte Tess Merkel och Kenny tillsammans – efter återföreningen

27 feb, 2021 
Tess Merkel och Kenny
Foto: TT
Mello-aktuella Tess Merkel Solomons och maken Kenny återförenades i december.
Men idag lever de som särbon och nu berättar artisten om anledningen till beslutet.
– Vi kan inte fly från någonting, säger Tess till Hänt.
Annons
Intervju: Tess Merkel om äktenskapet med Kenny – efter skilsmässobeskedetBrand logo
Intervju: Tess Merkel om äktenskapet med Kenny – efter skilsmässobeskedet

Disco-drottningen Tess Merkel Solomons, 50, är återigen aktuell i Melodifestivalen. I år tävlar hon med bidraget Good life och repetitionerna är nu i full gång. Under deltävling fyra äntrar Tess scenen och att hon ska njuta av tiden står inga tvivel om.

Återföreningen med maken – månader efter skilsmässobeskedet

På kärleksfronten har Tess några turbulenta månader bakom sig. I oktober gick Tess och maken Kenny Solomons, 34, ut med att de skulle skiljas. Men redan i december visade sig paret ha ändrat sig och beslutat att fortsätta vara tillsammans. Tess har tidigare berättat för Hänt om hur relationen ser ut idag – efter återföreningen.

– Vi har inte skilt oss. Där det finns kärlek finns det också hopp. Jag och Kenny vi är är sånna personer som inte vill ge upp våran kärlek, sa då Tess.

Hon förklarade också att hon hade insett vikten av att inte ge upp bara för att det är tungt. Återföreningen kändes helt rätt och kärleken har sedan dess fortsatt att blomstra.

Annons

– Det känns bra för jag kan inte tänka mig att leva med någon annan än Kenny.

Därför lever de som särbor – sanningen om beslutet

Kenny och Tess har under sin relation testat på olika boendekonstellationer. De har både levt som sambon och särbon. Men hur bor makarna egentligen idag, månader efter återföreningen?

– Just nu bor vi som särbos, säger Tess till Hänt och fortsätter med att berätta om anledningen till beslutet:

– Just nu så får vi ta ett steg i taget med allting. Man tar små steg istället för att rusa in i någonting och det är nog det som jag lärt mig mest av. Folk kanske kan känna igen sig i det, den här gången kan vi liksom inte sticka någonstans, vi kan inte fly från någonting. Vi kan bara vara just här och nu, och ta steg för steg. Och ha jäkligt mycket tillit och tålamod, det är väl det som vi lär oss med det här.

Under samma intervju erkänner Tess att hennes mående inte var på topp under tiden ifrån Kenny. Men efter att paret beslutade sig för att vara tillsammans igen är lyckan total.

– Det var inte speciellt bra. Det har väl varit bättre så att säga. Men idag mår jag bra, säger hon.

Annons