LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrossos svar efter kritiserade festkvällen med Lovisa Worge

23 feb, 2021 
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge
Foto: Youtube
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge har mötts av kritik efter att ha synts festat under pandemin.
Nu bryter Bianca tystnaden med ett svar gällande sitt sätt att se på situationen – detta efter följarnas starka reaktioner.
Annons
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens världBrand logo
Benjamin Ingrosso om sin relation med Bianca och om sin medverkan i Wahlgrens värld

Det var knappt en månad sedan som Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge hamnade i rejält blåsväder. Efter att delat med sig av flertal uppdateringar på Instagram story från ett födelsedagsfirande på restaurangen Hallwylska blev kritiken massiv. Influencern skämdes och nekade inte till att hon hade gjort fel. Istället delade hon med sig av en ordentlig ursäkt för sitt beteende under pandemin.

”Jag vill säga att jag efter i går har fått mig en rejäl tankeställare och jag har verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är försent då gårdagen redan har hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar och tänka mycket mer ansvarsfullt”, skrev Lovisa på Instagram.

Bianca Ingrossos tidigare ord om Lovisas festkväll

Det var inte bara Lovisa som var ett välkänt ansikte på plats under firandet. Även Alice Stenlöf och Lucas Armando Feola festade loss på bilderna. Bianca däremot, befann sig hemma. Men det stoppade henne inte ifrån att kommentera situationen.

Annons

”Vi kan inte stå till svars för allt. Vi kan inte ta ansvar för allt. Vi kan inte vara perfekta. Det är och kommer för alltid att vara omöjligt. Vi är mänskliga som ni alla andra och vi förtjänar inte mer hat än någon annan bara för att vi har ett yrke som samhället har gjort det okej (sjukt nog) att hata och mobba förpestades unga kvinnor”, skrev Bianca bland annat på Instagram samtidigt som hon förklarade att hon inte varit på plats och därav inte förtjänade kommentarerna hon mött.

En månad senare har nu ett liknande scenario utspelat sig. Influencerna har haft en festlig kväll tillsammans och delat med sig av det hela på sociala medier, något som väckt starka reaktioner hos följarna. Denna gång syntes Lovisa dessutom tillsammans med Bianca.

”Fräscht att be om ursäkt för att sedan återigen för samma misstag gång på gång”, skriver en person i Lovisas kommentarsfält.

”Var är respekten mot människor? Såna som du förtjänar inte att kallas för en INFLUENCER”, skriver en annan.

Annons

Bianca Ingrosso bryter tystnaden efter kritiken

Även i Biancas kommentarsfält har nu besvikna följare skrivit av sig. En person undrar bland annat när Bianca ska uttala sig om det hela.

”När ska du uttala dig gällande att du har festat? Ansvarslöst”, skriver personen.

Detta varpå Bianca Ingrosso bryter tystnaden och ger sitt svar.

”Jag gick till en resturang och följde alla restriktioner. Hej”, skriver Bianca i ett svar på kommentaren.

Annons