Pernilla Wahlgrens ärliga ord om kampen med Oliver Ingrosso

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om kampen med Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso håller helst sitt liv så privat som möjligt.
Men nu avslöjar mamma Pernilla Wahlgren en del om hans uppväxt.
– Oliver var ganska utåtagerande, säger hon i podcasten Wahlgren & Wistam.
Fem saker du inte visste om Nicole Falciani
Slå på ljud

I Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrossos realityserie Wahlgrens värld lär man känna familjen på en helt annan nivå än tidigare, då de filmar både bråk, skratt och tårar.

Utöver mor och dotterns relation får man även se Benjamin Ingrosso och lillebror Theo Wahlgren en hel del. Men ett barn vill inte vara med, det är den äldsta – Oliver Ingrosso som knappt synts till.

Oliver har tidigare varit öppen med att han inte vill uttala sig i press eller medverka i tv-program då han helt enkelt vill ha ett mer privat liv än resten av familjen.

Nu berättar Pernilla i sin podcast Wahlgren & Wistam en del privata saker om Oliver från hans uppväxt. Det är när de pratar om Biancas tonårstid som Pernilla säger:

– Biancas tonårstid var jobbig, de har vi pratat mycket om. Sen tror jag hon får för sig ibland att de går längre bak i tiden än vad den faktiskt gör. Hon var världens snällaste och enklaste barn, säger hon och lägger till:

– Men Oliver var ganska utåtagerande, han var den som hamnade i konflikt på skola och dagis. Man fick samtal och var tvungen att komma dit och reda ut saker.

Lärarna fick inte prata med Pernilla

När Pernilla väl kom till platsen för att reda ut konflikten blev Oliver arg och skrek när lärarna försökte prata med hans mamma.

– Han var väldigt mammig på de sättet att om man då kom till skolan fick ingen annan titta eller prata med mig .

Hon fortsätter med att berätta att Biancas tuffaste tid kom efter skilsmässan från Emilio Ingrosso och att hon mår dåligt över att barnen drabbades av sina föräldrars bråk.

– De kom senare, när jag skiljde mig från hennes pappa. Jag har sådan ångest att de drabbat Bianca och alla barnen.

– Alla önskar ju sina barn en bra smooth skilsmässa men de blev inte så i vårat fall.

LÄS OCKSÅ: Här är alla gäster i Benjamin Ingrossos matlagningsprogram Benjamin's på TV4

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos kärleksbesked – berättar om vändningen

FRÅN FÖRSTASIDAN