Gry Forssells kärlekshyllning till maken Alex Kossek

Gry Forssell och Alex Kossek har varit tillsammans i 20 år – något radioprofilen väljer att uppmärksamma genom att avslöja hur allt började.
”Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar”, skriver hon.
Slå på ljud

Gry Forssell mötte sin make Alex Kossek på jobbet. Sedan dess har kärleken varit stark och hon har i olika intervjuer berättat om hur tacksam hon är över makens stöd.

Bland annat har hon varit tacksam för att ha honom i sitt liv när hon haft fullt upp med Sommarkrysset.

– Min man Alex och jag hjälps åt för att få ihop sommaren med barnen. På sätt och vis har min karriär haft lite förkörsrätt och Alex är grym på att stötta, har hon tidigare sagt till Expressen.

Gry Forssell och Alex Kossek har varit tillsammans i hela 20 år, varav tolv år som gifta. Nu uppmärksammar Gry det jämna, långa, talet som de hållit ihop.

LÄS MER: Peg Parnevik ryter ifrån efter alla barnfrågor

”För 7305 dagar sedan var det torsdag den 15/3 2001. Du hade flirtat lite med mig sedan du började jobba på samma produktionsbolag som jag ..men du var rätt flirtig med alla så jag tog det inte på så stort allvar. Dessutom var du ju fem år yngre än jag, dina kompisars tjejer tog studenten och jag hade nyss fyllt 28 och hade flyttat hemifrån för nio år sedan så det kändes som att vi var i helt olika faser i livet så jag hade aldrig kunnat gissa att det skulle bli vi.”

Så blev Gry och Alex ett par

Men som vi vet blev det Gry och Alex. Radioprofilen skriver hur det gick till.

”Men så var vi ett gäng som sågs på en sen lunch -eller om det var tidig middag -du hade din lundakompis Axel på besök och hade visat honom huvudstaden och lunchhäng på Grodan gled över i utekväll och något Jack Daniels-event på Sturecompagniet. Där, sent på natten, inne i regnbågsrummet kysstes vi för första gången. Någon garderobiär snodde (tack gode gud) din jacka med dina hemnycklar och Axel och du fick sova hos mig. ”

Fina hyllningen

Gry skriver att hon är tacksam över händelsen och att de fortfarande är just de två.

”Jag visste inte det då men sedan den dagen har det varit du och jag. I TJUGO ÅR. Det är ju inte klokt. Och det har inte varit särskilt svårt heller. Men det är för att du är en så fantastisk människa som alltid är snäll, har tid, energi, nyfikenhet och som jag alltid vill vara med. Allt blir roligare när du är med och jag Älskar dig Alex.”

LÄS OCKSÅ: Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens nya tomt

LÄS OCKSÅ: Så lever Susanne Bostrand idag – 2 år efter Bonde söker fru

SENASTE NYTT!