LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Susanne Bostrand idag – 2 år efter Bonde söker fru

13 mar, 2021 
Susanne Bostrand

Efter sin medverkan i Bonde söker fru och Ensam mamma söker gick Susanne Bostrand tillbaka till att fokusera på livet med sina tre döttrar.
Men hur lever hon idag och har hon lyckats finna kärleken än? Hänt reder ut!

Annons
Här är bönderna i Bonde söker fru 2020Brand logo
Här är bönderna i Bonde söker fru 2020

När TV4:s Bonde söker fru 2019 hade premiär var det en av brevskrivarna som tittarna förmodligen kunde känna igen sedan tidigare. Det var ingen mindre än Susanne Bostrand, 38, som tidigare medverkat i TV3:s Ensam mamma söker. Hon medverkade i programmet år 2014, men tyvärr höll inte kärleken med mannen hon då träffade.

År 2019 bestämde sig Susanne för att ge kärleken en ny chans, hon valde nämligen att söka till Bonde söker fru och skrev ett brev till bonden Jimmy Olofsson, 39, som är bosatt i Ankarvattnet. Hon blev utvald att få fortsätta träffa Jimmy tillsammans med andra brevskrivare.

Susanne om Jimmys beslut i Bonde söker fru

Kärlekssagan blev dock inte långvarig för Susanne då Jimmy valde att skicka hem henne i ett senare avsnitt. Efter dumpningen förklarade Susanne att hon hade lämnat självmant om Jimmy inte fattat beslutet.

– Det hände grejer off-cam så om Jimmy inte hade låtit mig åka då hade jag nog själv lämnat, sa Susanne i Aftonbladets podcast Tv-bönderna och kärleken.

Annons

Trots detta fortsatte Susanne och Jimmy att vara vänner, vilket hon har berättat i en intervju med Hänt.

– Vi är fina vänner idag. Vi har hälsat på hos Jimmy och barnen har lekt med Jimmys barn. Det blev en fin vänskap, det var inget man hade trott, sa hon då.

Det gör Susanne Bostrand idag

Så hur ser Susanne Bostrands liv ut idag? I ett meddelande till Hänt berättar hon att hon fortfarande lever ihop med sina tre döttrar och jobbar som förskollärare. Någon kärlek har däremot inte kommit in i bilden än, men det har hon kommit fram till att hon faktiskt inte heller behöver.

”Jag lever fortfarande ensam med mina tre döttrar, men jag känner mig långt ifrån ensam i familjebilden. Jag har landat i att jag inte behöver någon man för att livet ska kännas komplett!”, skriver hon.

Fokus just nu ligger istället på barnen och husdjuren som består utav kaniner, fiskar, katter och en hamster. Och under sportlovet har de sett till att göra det lite extra mysigt.

”Sportlovet firar vi i stugan i Sångbäcken. Både skidturer, snögrottebyggen och pulkaåkning står på dagsprogrammet!”, berättar hon.

Livet verkar med andra ord rulla på väldigt bra för tv-profilen.

FOTO: TV4 / Karin Törnblom/TT

Annons