Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens nya tomt

Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens nya tomt

Pernilla Wahlgren håller på att bygga sitt drömhus – men det blir ingen billig historia.
Såhär mycket kostar bara tomten!
Fem anledningar att älska Jenny Strömstedt
Slå på ljud

I flera säsonger och avsnitt har Wahlgrens värld-tittarna fått se Pernilla Wahlgren i sitt gröna hus på Lidingö.

Men snart är det slut på det. Pernilla har nämligen köpt en ny tomt och håller på att bygga ett helt nytt hus. Ägarbytet blev klart i september 2020 och den nya tomten som ligger i Sticklinge Udde, Lidingö.

I programmet har tittarna fått se hur Pernilla ett flertal gånger besökte tomten tillsammans med både vänner och tillsammans med dottern Bianca Ingrosso för att känna på hur det känns och diskutera husplanerna.

– Det ska vara högt så jag får en fin utsikt. Jag ska ha en stor altan och en bred trappa som går upp till huset. Sen har jag ju massor av vänner som bor här i närheten som man kan träffas och ta ett glas vin med, har Pernilla sagt i Wahlgrens värld.

Så mycket kostar Pernillas nya tomt

Pernilla har anlitat både skickliga husarkitekter och inredningsarkitekter som ska hjälpa henne att bygga det där drömhuset hon alltid velat ha. Pernilla har berättat i programmet hur perfekt allt ska bli, i varenda rum i huset.

– Till och med mina toaletter ska vara fantastiska. Innan folk börjar kissa ska man höra att de skriker "wow", har hon sagt.

Men som man hör så kommer huset och inredningen inte att bli någon billig historia. Enligt Nyheter24 är bara tomten en rejäl dyrgrip – då den hade en prislapp på 8,2 miljoner kronor.

Enligt husbyggarna så kommer Pernilla och familjen Wahlgren/Ingrosso att kunna fira jul där 2021, skriver Nyheter24.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya ord om Oliver Ingrossos ex

FRÅN FÖRSTASIDAN