LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Följarna i chock efter Charlotte Perrellis bild på mamma Monica

21 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Charlotte Perrelli har varit högaktuell under det gångna året.
Men nu visar hon upp en helt annan del av sin vardag på Instagram –
nämligen en bild hennes mamma Monica, som följarna inte kan låta bli att reagera över.
Annons
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendetBrand logo
Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

Schlagerstjärnan Charlotte Perrelli är ständigt aktuell genom sin musik och regelbundna framträdande i diverse tv-program. Bara under de senaste året har vi kunnat se henne i storproduktioner som Stjärnorna på slottet och Melodifestivalen där hon tog sig hela vägen till final med låten Still young.

Dessutom har hon under den senaste tiden gjort sig känd som riktigt sportig då hon slagit ett kraftigt slag för den populära racketsporten padel. Tillsammans med maken Anders Jensen utövar hon idrotten så fort hon får chansen och då hon för en tid sedan medverkade i Efter fem fick sig programledare Axel Pileby en chock då Charlotte avslöjade hur många timmar som går åt till hobbyn.

– Ja men det har gått lite upp och ner, för ett år sedan när jag fastnade för det här spelade jag tre till fyra timmar om dagen, ja nästan fram till när Mello drog igång då hade jag inte lika mycket tid. Men jag spelar alltid en timme om dagen nu, sa Charlotte då.

Annons

Skräcken med sonen

Anders Jensen och Charlotte bor tillsammans i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd. Paret har varit gifta i sex år och har sönerna Adrian Romeo Perrelli-Jensen och Alvin Loui Perrelli-Jensen tillsammans. Med exkärleken Nicola Perrelli, 52, har Charlotte även Alessio Perrelli och Angelo Perrelli och med fyra söner kan man tänka sig att sångerskan fått vara med om en hel del under sitt mammaliv.

I april drabbades dock Charlotte av en riktig skräck då ena sonen plötsligt blivit sjuk och fått hög feber. Utslagen och med krupp vägrade sonen att väja från mammans sida och tillslut valde Charlotte att vända sig till följarna för tips och råd.

”När han äntligen sommar i vagnen..... puh, efter två dygn av bärande på denna lille feberkille. Stått hängandes ut genom fönstret för att han ska få luft... han har fått krupp. Stackars liten, så obehagligt när han kippar efter andan. Alessio fick RS- viruset när han var liten så jag känner igen mycket av detta. Men Tips?!?!”, skrev hon på Instagram då.

Annons

Chocken efter Charlotte Perrellis bild på mamma Monica

Som tur är har sonen idag tillfrisknat och mår bra. Och nu kan Charlotte istället dela med sig av en riktig familjelycka. Det är nämligen hennes mamma Monicas födelsedag och för att hylla kvinnan som satt henne till världen skriver Charlotte nu ett inlägg om firandet på Instagram.

”Helt otroligt!!! Denna snygga människa är min mamma. Det ser ut som hon fyller 50..... fast jag inser att det är omöjligt eftersom jag är där om några år Mest generösa, varmaste omtänksammaste mamman i världen. Vilken tur syrran och jag hade”, skriver Charlotte om mamman.

Och hennes följare håller med Charlotte om att mamman ser ung ut för sin ålder.

”Grattis! håller med dig hon ser väldigt ung ut och väldigt vacker”, skriver en följare.

”Ojoj så lika ni är! Grattis till din vackra mamma”, går att läsa i en kommentar medan en annan skriver:

”Wow snygg! Och lik dig, ser verkligen ut som 50”.

FOTO: TT/Instagram

Annons