Peg Parnevik i tårar – därför tar hon en paus från Instagram

Peg och Filip

Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht gör just nu succé i TV4-programmet Let's dance.
Men efter ett romansrykte mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal väljer Peg nu att ta en paus från offentligheten.
”Jag mår helt enkelt inte bra”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Som många redan säkert vet går romansrykten och TV4:s populära program Let's dance hand i hand sedan många år tillbaka. Och under åren har programmet faktiskt resulterat i en hel del par bland dessa finns bland andra Sigrid Bernson och Robin Bengtsson samt Laila Bagge och Nicklas Wahlgren som alla träffades i programmet.

LÄS MER: TV4-Carolins egna ord om kärlekslivet

Inte heller detta år är ett undantag. Kort efter att Kristin Kaspersens son Filip Lamprech, 24, klev in i programmet började det spekuleras i diverse kommentarsfält om det inte kunde vara något mer än bara vänskap mellan honom och danspartnern Linn Hegdal. Ryktena är dock något som har tagit hårt på Filips flickvän Peg Parnevik som flera gånger markerat mot den falska ryktesspridningen.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”, skrev Peg för en tid sedan på Instagram.

Peg Parneviks fråga till följarna

I den egna podcasten Pillowtalk, Som Peg har tillsammans med systern Penny Parnevik väljer Peg även att slänga en känga mot produktionen bakom det populära dansprogrammet – som hon menar medvetet tvingar fram den här typen av rykten.

– Det är ett tv-program där produktionen och alla vinner på att de är mycket drama och skit. Men för mig är det här mitt liv och jag måste bearbeta detta väldigt länge, sa hon i podcasten då.

Och att Peg faktiskt blir ledsen över de kommentarer kring Filip och Linn som nu haglar in både i hennes och pojkvännens kommentarsfält är tydligt.

– Varför vill ni att jag ska må så dåligt över mig själv?, säger Peg i Pillowtalk.

Peg Parnevik i tårar

Nu har Peg fått nog. Till en bild på sig själv med tårar i ögonen skriver artisten på Instagram:

”Tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra.. jag ville inte försvinna från er utan att förvarna dock. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela med mig av allt med er någon gång. Jag älskar er alla! Vi pratar snart”, skriver Peg.

Filip har tidigare i en intervju med Expressen även han dementerat romansryktena och berättade då att det tog på honom att se flickvännen så ledsen.

– När hon är ledsen så blir jag ledsen, men hon är extremt stark och jag kommer inte att låta det påverka oss, sa han då.

LÄS OCKSÅ: Lena PH:s privata avslöjande om mystiska kärlekslivet

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar SVT Kattis Ahlström helt

FOTO: Instagram/TT

Senaste nytt