Nyhetsmorgon-Carolin Björnerhags avslöjande om kärlekslivet

Carolin Björnerhag har varit flygande reporter på Nyhetsmorgon under tre års tid.
Men det tog tid innan hon blev igenkänd på stan.
Nu berättar hon om mystiska kärlekslivet bakom kamerorna!

Carolin Björnerhag, 35, började sin bana som programledare på radio. Och det hann bli ett varv hos både Rix FM, NRJ och Sveriges Radio innan hon kände att det var dags att lägga av och istället satsa på den karriär hon drömmer om – jobb inom tv-branschen.

LÄS MER: Paradise hotel stoppas helt efter skandalerna
Breaking

Valet av kanal föll på TV4 där hon fick anställning som reporter och redaktör för Nyhetsmorgons sociala medier. Sedan tre år tillbaka är hon även morgonprogrammets flygande reporter och genom åren har tittarna fått se henne hitta på alla möjliga typer av upptåg som bland annat att hoppa bungyjump från en luftballong, hälsa på vilda hönor i en bur och klappa huggormar. Men trots de ganska skrämmande uppdragen menar Carolin att hon sedan dag ett nkäns sig välkommen av kanalen.

– Jag menar verkligen det här, jag har aldrig känt mig så välkommen på en arbetsplats som jag gjorde när jag kom till TV4. Det finns ingen tydlig hierarki här utan alla umgås med alla, säger Carolin i en intervju men Hänt och fortsätter:

– Sen är det inte förrän nu som folk utanför kanalen börjar känna igen mig. Det är många äldre damer som kommer fram och vill hälsa, det är min målgrupp. Men sen tror jag att jag har ett sådant ansikte att man känner igen mig men inte kommer ihåg varifrån.

Drömmen om framtiden

Till sin hjälp har alltid Carolin sin professionalitet då hon ger sig ut på jobb. Även om tanken av att hoppa bungyjump rakt ner från en luftballong kan tänkas fruktansvärt orimlig för de flesta berättar Carolin att hon i jobbet inte känner den rädsla som hon annars skulle känna.

– Jag går in i en reporterroll liksom. Och jag märker att jag tackar ja till saker som jag aldrig hade tackat ja till annars liksom. I påskas gick jag med på att gå ini en hönsbur och jag är livrädd för fåglar. Men där och då så gör man det bara.

I framtiden hoppas dock Carolin på att ta ytterligare ett steg framåt i tv-karriären. Att vara programledare för nyhetsmorgon är givetvis ett delmål men tittar vi ännu längre fram i tiden hoppas hon på att få jobba med det hon brinner för – underhållning.

– Jag vill ju leda Idol och Let's dance, det är drömmen. Att underhålla människor, det är där jag tror att jag ska vara.

Caroline Björnerhags ord om kärlekslivet

Att prata om sitt privatliv är ingenting som Carolin har några problem med. Men när det kommer till frågan om kärlek är det med lite ointresse som hon svarar att det inte finns någon speciell i hennes liv just nu.

– Men alltså, det har ju varit mycket jobb. Jag jobbar jättemycket. Sen är det klart att jag har dejtat runt litegrann men det är inget som har fastnat liksom.

Varför tror du att det inte har fungerat?

– Det har liksom runnit ut i sanden och sen tror jag inte att det har varit rätt helt enkelt, berättar Carolin Björnerhag för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Aviciis vän och ex blev ett par – så är relationen idag

LÄS OCKSÅ: Sanningen bakom Wrenklers avhopp i Robinson

FOTO: TV4/Instagram