Därför avbröt Paul Michael Wrenkler sin medverkan i Robinson 2021

Paul Michael Wrenkler
Exklusivt

Deltagaren Paul Michael Wrenkler fick till slut lämna Robinson 2021 på egen vilja.
Men varför ville han så gärna lämna frivilligt och hur mådde han egentligen under inspelningen?
Nu berättar han i en intervju med Hänt om den verkliga anledningen bakom beslutet att avbryta sin medverkan.
Slå på ljud

Årets Robinson år i full gång och det råder ingen tvekan om att det redan har uppstått konflikter. Programmet spelades in i Sverige och deltagarna har fått bo på olika stränder där de kämpar för sin överlevnad.

En av deltagarna i årets Robinson är Paul Michael Wrenkler som minst sagt har gjort stort intryck hos TV4-tittarna. I en intervju med Hänt berättar han nu sanningen om beslutet att lämna programmet och varför han inte fick lämna tidigare.

LÄS MER: Hen tjänar bäst i Robinson – se oväntade ettan
NU GRATIS

Därför ville Paul Michael Wrenkler lämna Robinson

– Den egentliga anledningen till att jag ville lämna var på grund av att vi var i ett naturreservat, och vi fick inte göra mer än vad man får göra i ett naturreservat. Allt jag ville göra kunde jag inte göra. Jag fick inte utlopp för min kreativitet överhuvudtaget och då tappade jag intresset, säger Wrenkler och fortsätter:

– Att vara där med ett gäng som man inte känner sig hemma med är inte heller så kul. Men jag lärde mig mycket om mig själv, jag har aldrig varit ute i naturen så där länge. På något sätt var det en lagom tid för mig. Och en annan anledning till att jag ville lämna var att tävlingarna gjorde mig besviken.

– Men sedan mådde jag ju inte bra där, jag var riktigt ledsen och nere, konstaterar Wrenkler.

Avslöjar detaljer om inspelningen

När Hänt frågar hur det egentligen funkar när man vill lämna Robinson berättar Paul Michael Wrenkler hur det verkligen ligger till bakom kulisserna.

– Jag vill inte skrämma upp folk, men produktionsbolaget diggade mig. De märkte väl att jag gjorde bra tv, att det skulle vara en dum idé för mig att lämna.

Vidare konstaterade Paul Michael att produktionen nästintill tvingade honom att vara kvar, vilket fick honom att bli riktigt ledsen.

– Indirekt så tvingade de mig att vara kvar där. Jag bad om att få lämna, och jag bad dem att hämta kontraktet och visa mig. De sa till mig ”du måste lämna i ett öråd du kan inte lämna på ett annat sätt”. Det kändes som jag var i fängelse och att jag tappat mina egna rättigheter, säger han till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Så träffade Börje Salming 16 år yngre frun Pia Salming

LÄS OCKSÅ: Så träffades Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström

FOTO: TV4 / Linus Nilsson

SENASTE NYTT!