Därför har Paradise hotel 2021 tagits bort från Viafree

Paradise hotel 2021
Breaking

Paradise hotel 2021 är i full gång på Viafree.
Det har stormat en hel del kring programmet efter det senaste avsnittet – nu väljer Viafree att helt plocka bort dokusåpan från streamingtjänsten.
Slå på ljud

Under tisdagens avsnitt av Paradise hotel så händer det en del intriger som gör att en deltagare tvingas lämna programmet. Efter redan 24 timmar tvingas den nya deltagaren lämna och nu har hela säsongen av Paradise hotel dessutom plockats bort från både Viaplay och Viafree.

Deltagaren som får lämna är Toby Johnson, 21, vilket produktionen beslutat och det framgår även i tisdagens avsnitt. På Instagram-story berättade Toby själv om händelsen:

”Jag är så hemskt ledsen över allt som hänt och det var för jävligt och bra att det uppmärksammas. Senaste 5 månaderna har jag verkligen rannsakat mig själv och gjort allt jag kan för att bli en bättre människa på alla håll. Jag valde att inte ta några intervjuer då jag inte vill ursäkta något utan bara lägga mig platt. Jag har förlorat allt (privat) och det är mitt egna fel och inget annat att skylla. Allt jag kan göra är att bygga o bättra för ett hopp om en framtid”.

LÄS MER: Hen tjänar bäst i Robinson – se oväntade ettan
NU GRATIS

Därför plockar Viaplay ner hela säsongen av Paradise hotel

I ett pressmeddelande från Nent förklarar kanalen läget om vad som hänt.

”Dagens episod av Paradise Hotel som finns på Viafree och Viaplay har tills vidare, liksom resten av säsongen, plockats bort från streamingtjänsterna medan utredning pågår. Bakgrunden är att en manlig deltagare gått över gränsen vid ett antal tillfällen mot två kvinnliga deltagare. Konsekvensen blev att den manliga deltagaren tvingades lämna programmet. Dagens nya uppgifter är av den karaktär att ytterligare åtgärder nu vidtas.”

I pressmeddelandet framgår det även att det kommer att göras en polisanmälan.

”Polisanmälan görs i samråd med de kvinnliga deltagarna för att utredas enligt den rättsprocess som finns i Sverige. Parallellt med polisanmälan görs en intern utredning för att gå till botten med huruvida rutinerna brustit i hantering och övervakning under inspelningen. Deltagarna i Paradise Hotel ska kunna känna sig trygga kring sin medverkan.”

Paradise hotel stoppas helt – första gången det händer

Dessutom meddelar Nordic Entertainment Groups vd Anders Jensen om att de inte vet hur de resterande avsnitten av Paradise hotel kommer att visas, det är ett beslut som kanalen kommer fatta längre fram.

– Jag har idag fattat beslut om att pausa Paradise Hotel efter att ha nåtts av ny information som jag ser oerhört allvarligt på och avser gå till botten med, säger Anders Jensen, VD och koncernchef för Nordic Entertainment Group.

Deltagaren Annie Dahlberg som medverkar i årets säsong skriver i ett meddelande till Hänt att hon inte mått jättebra senaste perioden på grund av det som inträffat.

”Det har vart väldigt mycket kaos kring allt detta! Just nu ligger programmet nere och jag får samtal exakt hela tiden, nu tar folk tag i saker och ting”, och avslutar med:

“Jag har inte mått jättebra denna perioden faktiskt.”

Hänt har sökt samtliga inblandade.

LÄS OCKSÅ: Därför avbröt Paul Michael Wrenkler sin medverkan i Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsong av SVT:s Skavlan

FOTO: Viafree

SENASTE NYTT!