LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peg ryter ifrån efter kärleksryktet mellan Filip Lampbrecht och Linn Hegdal

04 apr, 2021 
AvJessica Rådne
Peg, Filip och Linn.
Peg Parneviks pojkvän Filip Lampbrecht gör succé i Let's Dance på TV4. Nu reagerar Peg på de envisa romansrykten som florerar mellan Filip och dansaren Linn Hegdal. ”Rör inte min relation”, vädjar Peg på Instagram.
Annons
Alla deltagare i Let's Dance 2021Brand logo
Alla deltagare i Let's Dance 2021

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, träffades på en nyårsfest för fem år sedan. De kysstes den kvällen men det skulle ändå dröja till hösten innan de blev ett par, har Peg berättat i sin och syrran Pennys podcast Pillowtalk.

Idag kilar paret stadigt och håller på som bäst att fixa sitt första gemensamma hem. Filip är dessutom högaktuell med sin medverkan i årets Let’s Dance, något som skapat rubriker – inte minst av spekulativa slag. För i vanlig ordning har det uppstått romansrykten mellan de tävlande och deras danspartners, i Filips fall mellan honom och Linn Hegdal, 25. Detta har fått Peg Parnevik att nu säga ifrån på skarpen.

Peg Parneviks vädjan – sluta para ihop Filip och Linn

I en serie bilder som Peg postade på Instagram story under påskhelgen vädjar hon till människor att backa bort från hennes och Filips relation, och sluta sprida rykten kring honom och Linn, som faktiskt också har en relation.

Annons

”Det räcker nu! Jag har fått nog. Jag är i en relation med Filip, Linn är en relation med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller meddelande om det kommer jag börja bli otrevlig. Förstår ni ens hur okänsligt och elakt det är mot någons livskamrat och kärlek? Seriöst dra åt helvete”, skriver Peg.

I nästa bild går hon in på hur respektlöst det är mot Linn att sprida romansrykten när hon bara gör sitt jobb och använder sig av sin talang.

”Hylla hennes förmåga istället”, skriver Peg.

Peg Parnevik: Jag torkar tårarna med sedlar

Peg upprepar sedan ett budskap som hon tidigare förmedlat i podcasten:

”Jag ska torka mina tårar med mina pengar och dricka mitt vin och sedan kolla in min fantastiska söta talangfulla pojkvän på tv”.

Hon påpekar att de som känner henne vet hur känslig och orolig hon verkligen är.

”Jag ser hur ni står upp för mig och har min rygg. Jag älskar er för alltid”, skriver Peg.

Filip om relationen till Linn Hegdal

I en avslutande bild påpekar Peg att det dessutom är otrevligt mot Linns sambo att försöka para ihop Linn och Filip.

Annons

Filip och Linn Hegdals relation går några år tillbaka i tiden till 2019 då Filips mamma Kristin Kaspersen deltog och kammade hem vinsten i Let’s Dance. Inför sin medverkan berättade Filip att han och Linn har träffats sporadiskt då Linn och mamma Kristin blev goda vänner det året. Han tycker även det känns tryggt att dansa med Linn av den anledningen, sa han då.

– Vi har ju haft lite koll på varandra men inte umgåtts. Nu har vi blivit kompisar väldigt snabbt, sa Filip inför premiäravsnittet.

Let’s Dance sänds lördagar kl 20.00 på TV4 och TV4 Play.

Annons