Soraya Lavasanis dolda kamp med Martin Järborg i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani och Martin Järborg

Duon Soraya Lavasani och Martin Järborg leder Nyhetsmorgon tillsammans på vardagar.
Nu visar Soraya upp en bild bakom kulisserna tillsammans med Martin – som visar sanningen.
Slå på ljud

Programledarduon Soraya Lavasani och Martin Järborg är återförenade i Nyhetsmorgon efter att Soraya kommit tillbaka från sin mammaledighet.

Tillsammans med maken Ralph Olsson har Soraya barnen Bianca och Winston. Winston fyller snart 1 år, så med andra ord var det dags för Soraya att komma tillbaka till jobbet. Den som har hoppat in istället för Soraya under tiden är programledaren Maria Forsblom. Hon och Martin har också blivit en omtyckt duo, trots att det ibland riktades kritik mot dem.

LÄS MER: TV4-Carolins egna ord om kärlekslivet – privata avslöjandet

Tittarnas kritik mot Maria Forsblom och Martin Järborg

Många tittare var lite fundersamma till Maria och Martin som duo, då de ansåg att de var lite flamsiga tillsammans. Andra tyckte att de var en strålande duo som bjöd på mycket skratt.

”Tycker inte martin och maria ska ha nyhetsmorgon. För flamsigt!”, har en tittare tidigare skrivit, medan andra har tyckt att de passade alldeles perfekt i morgonshowen.

”Det är inte lätt att vara alla till lags. En del vill ha ett strikt program utan spontanitet, andra vill se programledarna skratta och vara som de flesta av oss. Låt Martin och Maria vara som de är”, skrev en tittare då.

I en intervju med Hänt berättade Maria om hur det kändes att inte jobba med Martin längre.

– Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är, säger hon och fortsätter.

– Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet.

Martin och Maria tackade även av varandra snabbt i direktsändning.

– Vad snabbt det har gått de senaste året och vad roligt det har varit att jobba med dig, sa Maria till Martin i programmet.

– Stort tack för detta, på måndag är Soraya tillbaka efter föräldraledigheten, sa Martin.

Soraya Lavasanis bild med Martin Järborg bakom kulisserna

Numera ser vi Soraya och Martin leda oss genom programmen på vardagar. Och nu har Soraya publicerat en ny bild på kollegan Martin bakom kulisserna som verkat fått tittarna att reagera positivt.

På bilden syns både Soraya och Martin tillsammans, en bild föreställer de två framför kulisserna och den andra när de två är bakom kulisserna.

Till bilden skriver programledaren: ”Framför kulisserna vs bakom kulisserna...Tredje morgonen kan vara lite kämpig men vi hjälps åt och hoppas att ni vill hänga med oss fram till klockan 10”

Flera tittare har kommenterat fina ord, en skriver: ”Ni är så härliga!” En annan skriver: ”Ni är bäst..tittar alltid”.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar SVT Arvinge okänd – Kattis Ahlströms besvikelse

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru–Karin Nordström är gravid med tvillingar

FOTO: Instagram // Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!