AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bonde söker fru–Karin Nordström är gravid med tvillingar

20 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Karin Nordström
Karin Nordström blev ett känt ansikte för svenska folket genom sin medverkan i Bonde söker fru.
Nu berättar hon om stora gravidlyckan tillsammans med pojkvännen Dennis.
– Jag såg nästan mitt hjärta slå utanför kroppen och var så chockad!, berättar Karin för Hänt.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

Karin Nordström, 26, blev ett känt ansikte för svenska folket då hon dök upp i TV4:s dejtingprogram Bonde söker fru 2019. Snart stod det klart för de flesta tittarna att hon och kobonden Pelle Hansson Edh hade fallit handlöst för varandra och Pelle har tidigare berättat i Hänts intervjuprogram A walk with a dog att känslorna kom lika fort som kraftigt.

– Det märktes rätt tydligt på oss redan efter första dagen att vi hade hittat varandra, säger Pelle Hansson Edh.

Efter att slutvalet gjorts flyttade Pelle och Karin snart ihop med vandra på Pelles gård. Men kärleken höll inte för evigt och under hösten samma år gick de skilda vägar.

Föll handlöst strax efter uppbrottet

Kort efter uppbrottet från Pelle kunde Karin dock presentera sin nya kärlek Dennis. Efter att Karin flyttade från Pelles gård begav hon sig till en gård i Hälsingland för att arbeta som piga. Och det var även där som hon träffade Dennis som arbetar som dräng på gården.

Annons

Att de båda skulle inleda ett förhållande var ingenting som Karin hade planerat – snarare tvärtom.

– Jag hade varken en tanke eller ett egentligt intresse för att finna någon på ett bra tag efter uppbrottet med Pelle. Klyschigt men sant så ville jag satsa på mig själv och hitta tillbaka till den riktiga livsgnistan. Men Dennis och min kemi var något extra och hur jag än försökte så föll jag som ett löv.

Karin Nordström väntar tvillingar

Nu kommer Dennis och Karin med en ny stor nyhet – de väntar barn! Och inte bara ett barn, utan två. Inte heller denna gång var någon av graviditeterna planerade även om paret tidigare pratat om att de vill ha barn.

– Nej det var ingen planerad graviditet. Vi hade dock pratat om barn och vi båda kände att det var något vi ville få uppleva inom några år. Men att det skulle ske nu var en överraskning som vi nu är jätteglada över.

Tvillingarna är beräknade att komma i höst och känslorna inför graviditeten är omvälvande för både Karin och Dennis. När barnmorskan för första gången såg att det var två små inne i Karins mage var det många tankar som flög genom huvudet.

– Jag såg nästan mitt hjärta slå utanför kroppen och var så chockad! Först var det mycket rädsla för hur allt skulle bli nu men det växlade till stor lycka, säger Karin till Hänt och fortsätter:

– Idag skulle vi inte kunna tänka oss något annat. Vant oss med tanken och ser framför oss hur vi kommer att se ut som familj i höst. Dubbel lycka helt enkelt!

Annons