LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4:s ilska efter hemliga kyssen – Bonde-Pelles ord om regelbrotten

13 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Pelle Hansson Edh gjorde sin tv-debut i och med Bonde söker fru 2019.
Nu berättar han om regelbrotten från säsongen som TV4 inte tyckte om.
– Det blev väl en kyss där på kvällen, säger Pelle i A walk with the dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

I premiäravsnittet för Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos kobonden och tv-profilen Pelle Hansson Edh, 30, hemma på gården i Hälsingland. Pelle blev snabbt ett känt ansikte då han var en av bönderna som letade efter kärleken i Bonde söker fru 2019.

Karin Nordström.

Men tittarna behövde inte vänta länge innan det blev tydligt att Pelle hade förälskat sig i brevskrivaren Karin Nordström, 26. Faktum är att det hela gick lite för snabbt om man frågar TV4. Efter att tjejerna flyttat hem till Pelle på gården kom nämligen filmteamet och filmade med två team som gick om varandra – en ganska hektiskt inspelning som tog ordentligt på Pelle.

– Ja efter den veckan så var man ju helt psykiskt utmattad, säger Pelle i A walk with the dog.

Annons

Men trots att filmteamen spelar in under hela dagen fick Pelle och tjejerna kvällen för sig själva då kamerorna slocknar och inslagsproducenten åker hem redan vid klockan åtta på kvällen.

Hemliga kyssen som tittarna missade

Inte heller går varken Pelle eller de andra tjejerna och lägger sig så fort solen går ner och i programmet berättar kobonden att det blev många sena kvällar.

– Ja man sitter ju kvar uppe och pratar, så är det ju.

Speciellt minns han första kvällen. Då hade han redan fått upp ögonen för Karin och efter att de andra tjejerna gått och lagt sig satt de två kvar vid köksbordet. Det ena ledde till det andra och plötsligt hade årets första kyss landat på Karins läppar – något som inte hamnade på film.

– Det blev väl så att vi fördjupa oss i varandra och då blev det kanske någon liten kyss där på kvällen, avslöjar Pelle i A walk with the dog.

Annons

Dagen efter kom filmteamet tillbaka och den här gången var det inte bara muntra miner. Att det hänt något mellan Pelle och Karin kvällen innan var omöjligt att förneka och kanalen fick ta in dem för en liten tillsägning.

– Det syntes ju på oss dagen efter så det gick ju inte att dölja. Så då fick vi en liten tillsägning att ajabaja. Det förstår man ju också. De vill ju ha det där romantiska på kameran inte när den är av.

Avslöjandet efter finalen

Kyssen var dock inte enda gången som Pelle fick ett samtal av TV4. Efter att slutvalet var gjort flyttade Karin snabbt in på gården. För att få sin post gjorde hon även ett adressbyte – vilket avslöjade för tittarna vem Pelle valt redan innan det sista avsnittet sänts.

– Det syntes ju så det blev det lite halli-hallå om.

Tittarna visste redan vem du skulle välja?

– Ja, lite så. Och det var väl inte så jättepopulärt men det var svårt att veta riktigt vad man fick och inte fick göra. De var ju inte sura så men de bad oss att inte svara om några tidningar ringde, säger Pelle Hansson Edh i A walk with the dog.

A walk with the dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promeSnad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

FOTO: TV4/HÄNT

Annons