Charlotte Perrellis kamp – efter beskedet om sonen

Charlotte Perrelli och sonen

Charlotte Perrelli gjorde succé i Melodifestivalen och tog sig direkt till final. Förutom att stå på scen lever hon ett lyxigt liv med maken Anders Jensen och deras barn. Nu berättar hon om sonens sjukdom och vädjar följarna om tips.

Vår alldeles egen schlagerstjärna Charlotte Perrelli syns numera flitigt i olika nöjessammanhang igen. Vi har kunnat se henne i senaste säsongen av Stjärnorna på slottet och Melodifestivalen där hon tog sig direkt till final med låten Still young.

Dessutom såg vi henne till och med i TV4:s Efter fem nyligen. Det var nämligen då som programledaren Axel Pileby blev i chock efter att ha pratat med schlagerdrottningen och anledningen handlade om den populära sporten padel. För visste du att Charlotte är en riktig padelfantast?

LÄS MER: Carina Berg om sonen Holgers starka reaktion efter Junos födsel

Därför blev Axel Pileby i chock efter Charlotte Perrellis ord i Efter fem

Det var nämligen under ett inslag Efter fem-programledarna Anna Brolin och Axel Pileby pratade om hur padeln har ökat under det föregående året. Och visst finns det ingen tvekan om att kändisar gillar att spela padel, bland dem självaste Charlotte Perrelli!

Hon är ju nämligen en av många som älskar att padel, hennes make Anders Jensen likaså. Med Anders har hon nu varit gift med i sex år och tillsammans med barn bor de i en lyxig villa i Djursholm i Danderyd. Dessutom har de hus i Spanien och Åre, och i Marbella syns ofta Charlotte spela padel.

Det var när Anna Brolin frågade Perrelli hur mycket padel hon brukar spela Axel Pileby blev i chock.

– Ja men det har gått lite upp och ner, för ett år sedan när jag fastnade för det här spelade jag tre till fyra timmar om dagen, ja nästan fram till när Mello drog igång då hade jag inte lika mycket tid. Men jag spelar alltid en timme om dagen nu, konstaterade Charlotte i programmet.

– Oj! Det är en rejäl mängd, svarade Axel Pileby tillbaka.

Öppnar upp om sonens sjukdom – vädjar följarna om tips

Nu berättar Charlotte för följarna att ena sonen inte mått så bra på senaste tiden. Han har nämligen drabbats av feber och krupp, med andra ord har han inte velat lämna mamma Charlottes sida.

Instagram delar Charlotte med sig av känslorna och frågar samtidigt efter tips av sina följare.

”När han äntligen sommar i vagnen..... puh, efter två dygn av bärande på denna lille feberkille. Stått hängandes ut genom fönstret för att han ska få luft... han har fått krupp. Stackars liten, så obehagligt när han kippar efter andan. Alessio fick RS- viruset när han var liten så jag känner igen mycket av detta. Men Tips?!?!”

LÄS OCKSÅ: Laila Bagges sorg efter 17-åriga sonen Liams beslut

LÄS OCSKÅ: Tittarnas starka reaktion efter Sorayas och Anders ord om GW

FOTO: Instagram // Karin Törnblom/TT