LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Laila Bagges sorg efter 17-åriga sonen Liams beslut

08 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Radioprataren och tv-profilen Laila Bagge har sonen Liam Pitts tillsammans med tidigare kärleken Mason Pitts.
Nu berättar hon om rädslan inför att sonen fyller 18.
– Han kommer att dra, säger hon i A walk with the dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger NordinBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Laila Bagge och Roger Nordin

Efter uppbrottet mellan Laila Bagge, 48, och exmaken Anders Bagge åkte hon till USA där hon träffade musiken Mason Pitts då han var på en turné i Houston. Strax därefter upptäckte tv- och radioprofilen att hon var gravid och nio månader senare föddes sonen Liam Pitts.

– Jag trodde faktiskt inte att jag kunde bli gravid vid det tillfället, tre månader in i vårt förhållande så blev jag gravid och jag visste inte ens om vi var ihop ordentligt, har Laila tidigare berättat i det egna relatiyprogrammet Lailaland.

Idag bor Mason i North Carolina, USA, medan Laila sedan uppbrottet från Mason haft sonen Liam på heltid hemma i Sverige. Att avståndet skulle innebära att Liam fått en sämre relation med sin pappa stämmer dock inte. På somrar och lov packar nämligen Liam väskan och åker för att hälsa på sin släkt på andra sidan Atlanten.

Annons

Laila Bagges oro för sonen Liam Pitts

Snart fyller Liam 18 år och är därmed myndig och snart är det dags att lämna boet. Men i A walk with the dog berättar Laila att det inte är flytten från barndomshemmet som hon oroar sig för.

– Det är klart att som för alla föräldrar så gör det ont i hjärtat men samtidigt så är jag ju väldigt glad för den han har blivit idag och vet att han kommer klara det här. För mig är inte det här att flytta hemifrån den jobbigaste grejen, det tar jag nog som det enklaste. Det jobbigaste är om han säger att ”jag kommer flytta till USA” där jag vet att han kommer hamna i slutändan, jag vet ju det. Det är bara en fråga om hur länge jag kan hålla honom i Sverige, säger hon och fortsätter:

– Så den är nog jobbigare än att han skulle flytta tio minuter ifrån mig.

Sanningen bakom beslutet

Och visst finns det mycket som lockar i USA. Liam har inte bara sin pappa och delar av sin släkt i de förenta staterna. Det finns också en karriär som lockar till att lämna Sverige.

Annons

Är det pappan som lockar Liam till USA?

– Det är inte därför men det är klart, han har ju släkt där som han älskar. Men det är MMA:n. Att han vill lyckas med MMA:n och då tror jag att då kommer han sluta där, säger Laila Bagge i A walk with the dog.

FOTO: TT/ HÄNT

Annons