LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens nya kärleksrelation – första orden om romansen

22 apr, 2021 
Pernilla Wahlgrens nya kärleksrelation
Pernilla Wahlgren har varit singel i flera år.
Nu kommer dottern Bianca Ingrosso med ett nytt avslöjande – Pernilla har nämligen börjat dejta någon!
– Jag vill att han ska få vara hennes, säger Bianca.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Pernilla Wahlgren, 53, är just nu högaktuell som en av panel-medlemmarna i det nya musikprogrammet The Masked Singer, tillsammans med Måns Zelmerlöw, Felix Herngren och Nour El Refai.

Förutom att titulera sig som artist så är hon tv-profil, poddare, programledare, bloggare och influencer. Tillsammans med dottern Bianca Ingrosso, så har hon det egna reality-programmet Wahlgrens värld som går på Kanal 5 och Discovery +.

Sedan flera år tillbaka har vi fått följa mor och dotter genom livets framgångar och motgångar. Och de båda är kända för att vara väldigt öppna om livet, tittarna har fått känna familjen på en helt annan nivå än tidigare, då de filmar både bråk, skratt och tårar.

Pernilla Wahlgrens öppenhet om barnens uppväxt

I Pernillas podd Wahlgren & Wistam, som hon har tillsammans med kompisen och programledaren Sofia Wistam, har hon varit öppen om barnens uppväxt och att det inte alltid har varit lätt.

Annons

Pernilla har fyra barn Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren. Bianca och Benjamin är vi vana att se i olika tv-sammanhang och framträdanden, medan Oliver och Theo håller sig lite mer i bakgrunden.

Pernilla har berättat om barnens ungdom en del i podden, och har nämt att Oliver var ganska framåt när han var mindre medan Bianca hade jobbiga tonår.

– Men Oliver var ganska utåtagerande, han var den som hamnade i konflikt på skola och dagis. Man fick samtal och var tvungen att komma dit och reda ut saker, säger Pernilla och fortsätter:

– Biancas tonårstid var jobbig, de har vi pratat mycket om. Sen tror jag hon får för sig ibland att de går längre bak i tiden än vad den faktiskt gör. Hon var världens snällaste och enklaste barn.

Bianca avslöjar Pernillas romans

I veckan gästade Bianca Ingrosso podcasten Ursäkta och där kommer hon med ett avslöjade om mamma Pernilla Wahlgrens kärleksliv. Realityprofilen har nämligen träffat en ny person – efter alla år som singel.

Annons

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull, säger Bianca i podden och fortsätter:

– Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer.

Bianca berättar även att hon inte hunnit träffa Pernillas flirt än.

– Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar.

Bianca hoppas att de två kanske börjar inleda en relation och att han kommer flytta ihop med Pernilla i det nya huset.

– Jag hoppas det, säger Bianca.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons