Bianca Ingrosso om nya lyxlägenheten i Palma – så ser den ut

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har köpt lägenhet i Palma på Mallorca. Men än så länge har hon inte fått åka till lägenheten, då den fortfarande håller på att byggas. Nu berättar hon om detaljer kring hur lägenheten ser ut.
Sanningen bakom Bianca Ingrossos plötsliga namnbyte
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers, entreprenörer och tv-personligheter. Vid sidan av detta har hon även en stor Youtube-kanal, men efter den senaste vloggen möttes hon av kritik.

För bara några veckor sedan fick Bianca ta emot ett prestigefullt pris, nämligen priset som "Årets kvinnliga stjärnskott" på EY-galan. Det är alltså ingen hemlighet att det går bra för Bianca på den ekonomiska fronten – och hon unnar sig gärna att vara generös mot sig själv.

Efter att Biancas föräldrar Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, gick skilda vägar så flyttade pappa Emilio till Mallorca. Det betyder att Bianca har spenderat stor del av sin uppväxt på den spanska semesterön.

Biancas dröm om en lägenhet på Mallorca

Med tanke på Emilios flytt och etablering i Palma så har Bianca länge velat slå till på en egen lägenhet i Palma. Den drömmen berättade hon om redan i somras.

– Eller jag ska köpa lägenhet i Palma det här året, det är mitt mål, sa hon då i en vlogg.

Och nu har drömmen blivit sann! Under hösten har Bianca haft kontakt med en mäklare som säljer bostäder i Spanien. Till en början såg det ut som att hon skulle slå till på en lägenhet som ligger precis vid Emilios och Åsa Ingrossos, 46, lägenhet. Men så blev det inte. Bianca har nämligen slagit till på en helt nybyggd lägenhet, som inte ens är färdigbyggt än. Det stora lägenhetskomplexet förväntas vara klart under 2022.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca delar med sig av nya detaljer om lägenheten

I en frågestund på Instagram kan Bianca nu avslöja detaljer om det nya lägenhetsköpet. Det är en följare som undrar om hon har någon rolig info om lägenheten i Palma som Bianca berättar:

”En tråkig nyhet är att den inte är klar förrän om 2 år typ haha.”, skriver hon och fortsätter:

”En rolig nyhet är att den är stor, terass med glasväggar runt typ hela lägenheten, och utsikt över havet, mycket sten, trä och öppna ytor. Poolområdet till huset är snyggare än alla hotell jag varit på i Mallorca samt läget är”, skriver Bianca och gör en emoji som betyder utmärkt.

”Helt enkelt allt jag drömt om”, avslutar hon.

Här kan du se alla bilder från Bianca Ingrossos nya lägenhet.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Bendina panorama

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om obehagliga händelsen med exet Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen följer varandra på Instagram igen

FRÅN FÖRSTASIDAN