TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pernilla Wahlgrens ord till Linnea Widmark – efter Benjamins svåra kamp

16 apr, 2021 
Pernilla Wahlgren, Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var ett par under flera års tid. Men 2019 kom beskedet att de två valt att gå skilda vägar.
Benjamin talade själv ut om uppbrottet i Så mycket bättre.
Nu kommenterar Benjamins mamma Pernilla Wahlgren några offentliga ord på Linnea Widmarks bild.
”Så vacker”, skriver hon.
Annons
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Benjamin Ingrossos utseendeförändring genom åren

Benjamin Ingrosso, 23, var tillsammans med sin ex-flickvän Linnea Widmark, 24, i hela sex års tid. Tittarna har kunnat se deras relation i realityserien Wahlgrens värld – då de varit tillsammans sedan tonåren.

Men för två år sedan, närmre bestämt under våren 2019, avslöjade artisten att han och ex-flickvännen Linnea gått skilda vägar. Ex-flickvännen har i efterhand förklarat varför hon valde att göra slut i en egen video på Youtube.

Sedan dess har Linnea hittat kärleken på nytt och har också flyttat från Sverige. I den egna videon förklarade Linnea läget.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, berättade Linnea då.

Benjamin Ingrossos känslosamma tid efter uppbrottet – grät i tv

Till skillnad från Linnea så tog Benjamin väldigt hårt på uppbrottet. När han medverkade i musikprogrammet Så mycket bättre ett år efter de två gjort slut så talade han ut om den jobbiga tiden och hur han såg på uppbrottet.

Annons

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin.

För en tid sedan gjorde även Benjamin en intervju med Café och berättade även att han skämdes över sina tårar i tv.

– När jag började gråta i TV kände jag att jag var en sopa, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag var verkligen mig själv i Så mycket bättre. Jag babblade konstant. Jag har väldigt ljus röst trots att jag är tjugotre, jag är en teaterapa. Det var skönt att det var det folk fick se och att jag inte försökte vara någon cool kille, säger Benjamin.

Pernilla Wahlgrens offentliga ord till Linnea Widmark – efter Benjamins svåra tid

På Linnea Widmarks nya bild på Instagram kommenterar nu Benjamins mamma Pernilla Wahlgren, vilket kanske är lite oväntat.

Annons

Men med tanke på att Linnea inte bor i Sverige så träffar Pernilla Wahlgren och Linnea aldrig varandra, vilket annars hade varit möjligt då Linnea och Pernillas dotter Bianca Ingrosso jobbar i liknande bransch. Men det råder ingen tvekan om att Pernilla fortfarande har ett gott tycke för Linnea, det visar hon genom sina kommenterade ord på Linneas bild.

”Så vacker! Hoppas allt är bra med dig!”, skriver Pernilla till bilden.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT //Karin Törnblom/TT

Annons