Linn Hegdals karriärbyte efter romansryktet i Let's dance

Linn Hegdal

Linn Hegdal är just nu aktuell i programmet Let's dance och dansar tillsammans med tittar-favoriten Filip Lamprecht. Hon har tidigare dessutom vunnit Let's dance, men visste du att hon håller på med detta vid sidan av dansen?

Linn Hegdal, 25, är en professionell dansare som dansat pardans sedan hon var tio år gammal. Hon har tävlat ihop med sin sambo under flera år och de har tillsammans blivit svenska mästare i latinamerikansk dans.

Hon sökte själv till Let's dance för att bli en av de professionella dansarna. Tidigare har vi sett henne dansa med Lance Hedman Graaf, 20. Det var år 2019 och de två slutade faktiskt på en tredje plats. Ifjol kunde vi även se Linn Hegdal igen, då dansandes tillsammans med artisten John Lundvik, 38 vilket blev en dundersuccé då de kammade hem hela vinsten och den beundransvärda glasskon!

LÄS MER: Alla deltagare i nya Hela kändis-Sverige bakar

Är ihop med Let's dance-dansaren Jacob Persson

Nåväl att det har cirkulerats kärleksrykten i årets Let's dance. Främst har fansen spekulerat om olika rykten kring just Linn Hegdal och Filip Lamprecht, 24, som Linn dansar med i år. Det har minst sagt blivit drama och både Filip Lamprecht och flickvännen Peg Parnevik röt ifrån ordentligt.

Efter att flera följare haft påståenden om en romans mellan dansparet valde Peg att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story.

”Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek?”.

Linn och Filip har varit mycket tydliga med att det inte finns någon kärleksrelation mellan de två. Linn har själv en relation med dansaren Jacob Persson, som dansade förra året med Penny Parnevik i Let's dance.

– Det känns jättekul och jättemysigt, berättade Linn för Hänt när hon avslöjade förra året att hon och Jacob blivit ett par och fortsatte:

– Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen.

Linn Hegdals karriärbyte efter romansryktet i Let's dance

Men visste du att Linn inte enbart är dansare? Hon satsar även på något helt annat!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hon avslöjar nämligen på Instagram att hon pluggar på universitetet, under en frågestund för sina följare.

”Vill du alltid dansa eller vill du bli en psykolog?”, frågade en följare:

”Kanske idrottspsykolog? Vet inte. Långt kvar på utbildningen fortfarande. Men lätt en kombo.”, svarade Linn.

LÄS OCKSÅ: 5 saker du inte visste om proffsdansaren Linn Hegdal i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Pontus Alsing om stora sorgen efter brodern Adam Alsings död

FOTO: Stina Stjernkvist/TT // Jonas Ekströmer/TT

Senaste nytt