LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Let's dance-Linn Hegdals kärlekslycka med Jacob Persson

21 mar, 2020 
Linn Hegdal och Jacob Persson
Proffsdansarna Linn Hegdal och Jacob Persson tävlar under våren mot varandra i Let's Dance.
Under hösten tog duon ett stort beslut och gjorde en helvändning i sin relation. ”Allt blev som det blev”, skriver Linn i ett inlägg på Instagram.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella John LundvikBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella John Lundvik

Under fredagen var det äntligen premiär för den nya säsongen av Let’s Dance, TV4-programmet där svenska kända profiler ska lära sig att dansa tiodans med hjälp av professionella dansare. Några som tittarna under våren kommer att få följa i rutan är Linn Hegdal och Jacob Persson. Den sistnämnde gjorde sin första säsong av programmet 2019, då han dansade med Linnéa Claeson. Linn har däremot medverkat i programmet två gånger tidigare och då dansat med Viktor Frisk och  Lancelot”Lance” Hedman 

I år dansar Linn med förra årets melodifestivalen-vinnare John Lundvik och Jacob dansar med influencern och tv-profilen Penny Parnevik.

Men vanligtvis är det just med varandra som duon tävlingsdansar. Tillsammans har de bland annat vunnit titeln som svenska mästare i latinamerikansk dans.

Bekräftade relationen

Förutom att dansat tillsammans i åtta år så har Linn och Jacob länge varit sambos. Men att bli något mer än vänner och kollegor var något som tog flera år innan de bestämde sig för. När Hänt tidigare i år träffade alla dansare och deltagare under programmets pressträff bekräftade Linn och Jacob att deras relationsstatus är ändrad. Sedan tittarna sist kunde följa dem har de nämligen hunnit bli pojkvän och flickvän.

Annons

– Det känns jättekul och jättemysigt. Vi har känt varandra sedan vi var tio och började på samma dansskola, dansat ihop i åtta år. Så hela min danskarriär är liksom med Jacob. Sen flyttade vi till Italien i höstas och satsade internationellt på dansen och så blev vi tillsammans på vägen, berättade då Linn Hegdal för Hänt.

Jacob menade att känslorna för Linn var väntade, detta på grund av all tid som paret spenderar ihop.

– När vi tävlar så reser vi liksom över hela världen och representerar Sverige på mästerskap. Vi umgås hela tiden så det var rätt naturligt, säger han.

”Blev som det blev”

Trots den bekräftade relationen har paret tidigare inte varit allt för öppna om sin relation på Instagram. Men under Jacobs 25-årsdag tidigare i veckan valde flickvännen att dela med sig av några rörande ord gällande relationen.

”Grattis älskling!!! Är så himla glad över att allt blev som det blev. Du är bästa bästa”, skriver hon till en bild på sig själv och pojkvännen.

FOTO: Instagram/TT

Annons