LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bianca Ingrosso om obehagliga händelsen med exet Phillipe Cohen

15 apr, 2021 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen var ett par i flera år och hann göra slut och återförenas flera gånger innan de nyligen valde att gå skilda vägar igen.
Nu berättar Bianca om en obehaglig händelse som inträffade de två.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso, 26, och Phillipe Cohen, 26, har haft ett stormigt förhållande som har beskrivits som ”av- och på” under flera års tid. Under hösten har det spekulerats kring om det kan ha tagit slut mellan paret. Och mycket riktigt bekräftade Bianca nyligen att hon inte längre är i ett förhållande med Phillipe och numera alltså är singel.

– Jag är ju inte tillsammans med Phillipe längre, och det kommer kanske inte som en chock för vi har gjort slut ett antal gånger och det vill jag absolut inte skämta bort, för det har varit vår resa vi har gjort det vi har behövt göra för att må bra i stunden och det har varit att lämna varandra, vi har älskat varandra, sa hon då i en vloggYoutube.

Nya avslöjandet om kärlekslivet efter tunga uppbrottet

I en video med Martin Björk, 49, berättade Bianca hur hon ser på uppbrottet idag.

– Jag och Phillipe kommer nog aldrig riktigt stänga dörren för varandra. Vi är inte intresserade av att träffa andra just nu, sa Bianca då och fortsatte:

Annons

– Eftersom jag har varit singel i perioder, så vet jag att det där destruktiva med att försöka hitta bekräftelse hos andra män, och försöka dejta för tidigt funkar inte på mig.

Bianca Ingrosso om obehagliga händelsen med exet Phillipe Cohen

Nu berättar Bianca på Instagram om en obehaglig händelse med ex-pojkvännen. Det är under en frågestund som ett fan frågar om Bianca ibland är rädd för att gå på stan med tanke på hatet och hoten hon fått, varpå entreprenören svarar:

”Jag ser mig inte själv som känd när jag går på stan direkt och tänker inte så mycket på brev, hot och sånt jag får. Såklart oklart med dem männen som kommer fram på stan och säger elaka saker till mig men där blir jag aldrig rädd, mer förvånad. Hade en man som försökte ta sig in i mammas hus en gång i ett helt dygn när jag där själv så pass mycket att jag fick putta ut honom och polisen kom. Men dagen efter tänkte jag inte mer på det.”

Annons

Vidare berättar Bianca Ingrosso att en annan man försökte komma in i hennes egna lägenhet och att ex-pojkvännen Phillipe Cohen fick putta ut honom.

”En annan man klev in i lägenheten här en morgon så Phillipe fick putta ut honom. Jag är såklart vaksam som alla andra tjejer där ute för obehagliga män osv men borstar av mig saker ganska lätt.”

FOTO: Karin Törnblom/TT // Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons