LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingolotto-Stefan Odelberg om relationen till sin pappa

21 apr, 2021 
Stefan Odelberg
Bingo! Det säger Stefan Odelberg ofta i sitt jobb som programledare för Bingolotto. Men på fritiden då? Nu visar han upp sin stora lycka för fansen och följarna.
Annons
Fem anledningar till att vi älskar Lotta EngbergBrand logo
Fem anledningar till att vi älskar Lotta Engberg

Bingolotto är ett av Sveriges mest populära underhållningsprogram och för många svenskar är det en tradition som hör till på söndagarna.

Och det finns väl ingen som har missat att Bingolotto firar 30 år? Det firar TV4 nu med att sända programmet på sommaren. Men vi kommer inte få se Lotta Engberg eller Stefan Odelberg leda programmet som vi är vana vid, de två går på semester och två andra hoppar in.

De två som kommer leda oss genom Bingolotto-sommarspecial är inga mindre än Agneta Sjödin, 53 och Casper Janebrink, 51. De två kommer att ta över som programledare under sommaren och leda programmet tillsammans.

Därför tackade Agneta Sjödin och Casper Janebrink ja till att leda Bingolotto

I en tidigare intervju med Hänt berättade Agneta Sjödin om hur det kändes att leda Bingolotto igen och varför hon tackade ja till erbjudandet.

Annons

– Jag har gjort det ganska många gånger. Jag tycket att det är kul att hoppa in såhär, jag tycker dessutom att det är rätt kul att jobba på sommaren i just Göteborg, det är kul för jag känner en del folk där nere.

– Men jag hade inte på känn att jag skulle bli tillfrågad, säger hon.

Agneta kommer att leda programmet tillsammans med Casper Janebrink, som även han blev glad att bli tillfrågad.

– Alltså jag har ju sagt till de gänget att skulle det vara så att de behöver någon så är jag intresserad. Och det är kul att det sänds på sommaren, jag tror det kan bli en bra grej. Jag hade ingen aning om att jag skulle bli tillfrågad, jag visste inte ens att det skulle vara en sommarspecial. Det kom som en överraskning, säger Casper.

Stefan Odelbergs hyllning till sin pappa: ”Underbart”

Stefan och Lotta är som tidigare nämnt orginal-programledare för Bingolotto, och under hela våren kommer vi fortsatt få se Stefan leda oss genom bingo-spelen.

Annons

Men på Instagram visar Stefan nu upp sin lyckliga stund med sin pappa. Han hyllar nämligen sin far i ett fint inlägg och gratulerar honom samtidigt på födelsedagen.

Till bilden skriver Stefan: ”Grattis farsan, igår fyllde du 79 år! Alltid samma positiva och härliga humör. Det slog mig nu faktiskt när jag skriver denna text att jag aldrig ser dig sur, arg eller att du är på dåligt humör. Inte att det är fel att ha de känslorna heller men underbart att du och morsan alltid är så glada.”

FOTO: Ola Axman/TT // Karin Törnblom/TT

Annons