LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pelle Hansson Edhs första ord om exet Karin Nordströms gravidlycka

21 apr, 2021 
Linnea Lundgren
Bonde-Pelle
I veckan kom den glada nyheten att brevskrivaren Karin Nordström väntar tvillingar tillsammans med pojkvännen Dennis.
Nu berättar kobonden Pelle Hansson Edh om känslorna efter ex-flickvännens avslöjande.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson EdBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Pelle Hansson Ed

Karin Nordström, 26, blev en riktig tittarfavorit då hon dök upp som brevskrivare i dejtingprogrammet Bonde söker fru 2019. Och snart stod det klart att det inte bara var svenska folkets hjärtan som Karin letat sig in i. Även kobonden Pelle Hansson Edh var tydligt förtjust och det var uppenbart för de flesta att paret fått upp ögongen för varandra.

Tidigare har Pelle berättat i Hänts egna intervjuserie A walk with the dog om känslorna som kom liga hastigt som lustigt.

– Det märktes rätt tydligt på oss redan efter första dagen att vi hade hittat varandra, sa Pelle Hansson Edh då.

Visar upp nya kärleken

Men trots att Karin och Pelle flyttade ihop på Pelles gård snabbt efter programmet rann kärleken ut i sanden och under hösten samma år tog relationen slut och Karin flyttade ut. En tid efter uppbrottet kunde dock Karin avslöja att hon hittat kärleken på nytt i drängen Dennis och idag lever både Karin och Pelle i förhållanden.

Annons

Redan under inspelningen av A walk with a dog avslöjade Pelle att han hade träffat en kvinna som fångat hans intresse men ville då inte avslöja vem det handlade om.

– Jag kanske pratar med någon, sa Pelle mystiskt efter att ha fått frågan om han dejtade då.

Men för en tid sedan visade även han upp nya kärleken i ett inlägg på Instagram. För att understryka känslan i den gulliga pussbilden skrev Pelle då:

”Du gör mig komplett”.

Pelle Hansson Edhs ord om graviditeten

Även exet Karin kom i veckan med en stor nyhet – nämligen att hon och Dennis väntar barn. Och inte bara det, de väntar dessutom tvillingar! För Hänt berättade Karin om känslorna inför graviditeten.

– Nej det var ingen planerad graviditet. Vi hade dock pratat om barn och vi båda kände att det var något vi ville få uppleva inom några år. Men att det skulle ske nu var en överraskning som vi nu är jätteglada över, sa hon då.

Och även Pelle är glad för sin gamla brevskrivares skull:

”Jag är glad för hennes skull”, skriver Pelle Hansson Edh i ett sms till Hänt efter att ha fått frågan kring hur han känner inför Karin Nordströms stora nyhet.

FOTO: PRIVAT/Hänt

Annons