Tittarnas frågor om vädret i Robinson 2021 – efter deltagarnas klädval

Robinson 2021

Robinson 2021 är i full gång och vi har sett de tävlande kämpa för sin överlevnad, nya lag har även bildats och en hel del intriger har redan uppstått.
Nu har tittarna upptäckt en detalj i programmet som väcker stor förvirring.

Årets Robinson år i full gång och det råder ingen tvekan om att det redan har uppstått konflikter och intriger. Programmet spelades in i Haparanda, och deltagarna har fått bo på olika stränder där de kämpar för sin överlevnad.

LÄS MER: 6 saker du vill veta om Elias i Robinson

Nya lagen i Robinson – efter Wrenklers avhopp

En av deltagarna i årets Robinson är Paul Michael Wrenkler som minst sagt har gjort stort intryck hos TV4-tittarna. I en tidigare intervju med Hänt berättade han sanningen om beslutet att lämna programmet och varför han inte fick lämna tidigare.

– Den egentliga anledningen till att jag ville lämna var på grund av att vi var i ett naturreservat, och vi fick inte göra mer än vad man får göra i ett naturreservat. Allt jag ville göra kunde jag inte göra. Jag fick inte utlopp för min kreativitet överhuvudtaget och då tappade jag intresset, säger Wrenkler och fortsätter:

– Att vara där med ett gäng som man inte känner sig hemma med är inte heller så kul. Men jag lärde mig mycket om mig själv, jag har aldrig varit ute i naturen så där länge. På något sätt var det en lagom tid för mig. Och en annan anledning till att jag ville lämna var att tävlingarna gjorde mig besviken.

Flera tittare var nu istället glada att det bildats nya lag efter Paul Michael Wrenklers avhopp, vilket de uttryckte på TV4:s Facebook-sida. Dessutom blev deltagaren Tova-Sophia den som fick lämna tävlingen för Gränslandet, där hon kommer kämpa om en plats för att komma tillbaka till tävlingen.

”Tyckte det var nog det som behövdes just nu. Blev genast lite mera spännande”, skriver en. Följt av en annan: ”Bra att det blev omrört i grytan!!!”

Tittarnas förvirring efter upptäckten i Robinson 2021

I kommentarsfältet till samma Facebook-inlägg råder det även stor förvirring om en specifik detalj i Robinson 2021. Det gäller nämligen att deltagarna är så olika klädda. Flera personer undrar hur det kommer sig att vissa står fullt påklädda medan andra står i bikini.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Tittade på programmet igår. Var det varmt eller kallt? En springer runt med bikini hela tiden och resterande går runt med täckjacka och mössa.”, skriver en.

”Haha jorå har tänkt på samma sak”, skriver en annan. Följt av: ”Samma tanke här”.

LÄS OCKSÅ: Så mycket tjänar alla deltagare i Robinson 2021 – se hela lönelistan

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar SVT Arvinge okänd – Kattis Ahlströms besvikelse

FOTO: TV4/Linus Nilsson