LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Steffo Törnquists skarpa ålderspik till Benjamin Ingrosso

16 jun, 2021 
Benjamin Ingrosso, Steffo Törnquist
Steffo Törnquist och Benjamin Ingrosso älskar att skämta med varandra. När Steffo intervjuade Benjamin om hans sommarprat kunde han inte hålla sig ifrån att pika Benjamin om hans ålder.
Annons
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalenBrand logo
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Benjamin Ingrosso, 23, är högaktuell som en av årets sommarpratare i P1. I radioprogrammet kommer han prata till stor del om den "lilla Benjamin".

Benjamin är syns ofta i diverse tv-program. Förra sommaren var han en av artisterna i Så mycket bättre och hans tolkningar toppade listorna under hela hösten. I en av hans låtar löd texten "låten som du dansa till på vägen hem, vänta, var det skitungen på kanal 5". Den stämpeln är dock som bortblåst efter hans medverkan i Så mycket bättre.

Benjamin kom nämligen att få sitt eget matlagningsprogram Benjamin's på TV4 och även där gjorde han succé. Vecka efter vecka inspirerade han svenska folket med massa goda recept.

Därför dök inte Benjamin upp i Nyhetsmorgon

Förra veckan när han skulle synas i Nyhetsmorgon hände dock det som inte fick hända – Benjamin dök inte upp.

– Han har tagit en skön sovmorgon så vi får se om vi får tag på honom om en liten stund, sa Maria Forsblom då i programmet.

Annons

Senare förklarade Benjamin att det hela helt enkelt berodde på att han hade glömt mobilen i köket så han hörde inte att det ringde. Till råga på det så var den även satt på ljudlös, så Benjamin sov skönt ända fram till 11:45 den dagen.

Men det är faktiskt inte bara i tv-rutan som Benjamin figurerar. I sommar kommer det även gå att lyssna till honom i Sommar i P1. Faktum är att han är först ut av årets sommarpratare och nu ska han berätta nya detaljer om barndomen – som la grunden till hur han är idag.

Steffos vassa pik till Benjamin i direktsändning

Däremot stötte Benjamin på patrull i sändningen. Det var skämtsamma Steffo Törnquist, 65, som intervjuade honom från studion. Benjamin och Steffo har känt varandra i många år, närmare bestämt sedan 2014 när de båda dansade i Let's dance. Steffo åkte ut ur tävlingen ganska snabbt medan Benjamin kammade hem hela alltet!

Men nu började Steffo alltså intervjun med att poängtera Benjamins sovmorgon.

– Den här gången tror jag att Benjamin Ingrosso är med oss, som han lovat, säger Steffo i programmet.

Annons

– Nej men sluta!! Fan morfar, sluta!, skrattar Benjamin som fattar Steffos skämt.

Men sekunden senare så kommer nästa pik från Steffo. Han var nämligen skeptisk till Benjamins sommarprat och passade på att pika Benjamin om hans ålder.

– Ja vad tänker du plocka ur ditt långa och digra liv, frågar Steffo ironiskt.

– Det kommer bli mycket gammal musik, så jag tror du kommer gilla det Steffo, kontrar Benjamin tillbaka.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Anna Tärnhuvud/TT

Annons