Därför dejtar inte Benjamin Ingrosso – verkliga orsaken till beslutet

BENJAMIN INGROSSO

Benjamin Ingrosso har precis släppt sitt album En gång i tiden del 2.
Utöver att släppa musik så har artistens TV4-program Benjamin's gjort succé.
Men hur går det med kärlekslivet egentligen? Nu berättar han sanningen om dejtinglivet i en intervju med P4 extra.

Det är ingen hemlighet att Benjamin Ingrosso, 23, har två stora passioner i livet – musik och mat. Dessa har han nu fått möjligheten att kombinera i sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. Programmet hade premiär i februari och gjorde minst sagt succé.

I programmet har vi fått se Benjamin laga mat till sina gäster, och det har minst sagt varit en salig blandning kändisar som både fått äta gott och ofta sjungit tillsammans. Men det finns en sak många länge undrat över, och det är hur det går med kärlekslivet egentligen?

LÄS MER: Så träffades Börje Salming och 16 år yngre hustrun Pia – sanningen bakom

Benjamin Ingrossos känslosamma tid efter uppbrottet från Linnea

Benjamin Ingrosso var tillsammans med sin ex-flickvän Linnea Widmark, 24, i hela sex års tid. Tittarna har kunnat se deras relation i realityserien Wahlgrens värld – då de varit tillsammans sedan tonåren.

Till skillnad från Linnea så tog Benjamin väldigt hårt på uppbrottet. När han medverkade i musikprogrammet Så mycket bättre ett år efter de två gjort slut så talade han ut om den jobbiga tiden.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin.

Benjamin Ingrossos kärleksliv – därför har han svårt för dejting

I en intervju med P4 extra så berättar Benjamin nu om sitt kärleksliv, som inte är helt lätt då dejtandet inte är det enklaste.

– För mig är ju dejtandet att jag ska kasta mig ut där och testa mer, men jag tror jag är rädd för att göra någon besviken. Att man kanske inte lever upp till förväntningarna, att man är som man är på tv. Jag kanske är lite tråkigare i verkligheten börjar jag tänka ibland.

Samtidigt menar Benjamin Ingrosso att det är svårt att lära känna någon, då han kanske inte alltid är på samma plan.

– För mig blir det som en jobbintervju. Jag hade ju helst bara velat att det ska vara så här ”du ska gå på dejt med den här tjejen och ni kommer ha världens roligaste kväll”. Så blir jag orolig, tänk om hon pratar om saker jag inte förstår och då kommer jag inte kunna ge någon följdfråga.

Benjamin berättar även att det ibland är svårt att vara så igenkänd, då många redan vet saker om honom, likt familj, karriär och intressen.

– På den dejten jag var på senast så började jag prata om min lillebror, då sa hon ”ja Theo ja, jo men det vet jag”. Jag skulle helst vilja stöta på personen när jag minst anar det, avslutar Benjamin.

LÄS OCKSÅ: Så ser Tereza och Morten Breums relation ut idag – efter Aviciis bortgång

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso i tårar efter succén med nya albumet En gång i tiden

FOTO: Eero Hannukainen/TT // Karin Törnblom/TT

Senaste nytt