Därför försvinner programmet Benjamin's på TV4

Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrossos program Benjamin's har gjort succé på TV4. Både mat, sång och skratt har utdelats i programmet. Nu kommer dock programmet försvinna från TV4 och frågan är om det blir en säsong 2?

Det är ingen hemlighet att Benjamin Ingrosso, 23, har två stora passioner i livet – musik och mat. Dessa har han nu fått möjligheten att kombinera i sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. Programmet hade premiär i februari och sänds varje måndag på tv4.

I programmet har vi fått se Benjamin Ingrosso själv laga mat till sina gäster, och det har minst sagt varit en salig blandning kändisar som både fått äta gott och ofta sjungit tillsammans med Benjamin.

Marko ”Markoolio” Lehtosalo, Molly Sandén, Petter Alexis, Zara Larsson och Bianca Ingrosso är bara några av de kända profiler som gästat programmet.

LÄS MER: Därför saknas Martin Järborg i Nyhetsmorgon – igen

Tittarnas kritik mot Benjamin's trots stora tittarsuccén

Det råder ingen tvekan om att Benjamin's gjort succé, men trots det så var några tittare lite fundersamma kring vissa saker i programmet.

Det var nämligen efter det tredje avsnittet hade släppts som tittarna började reagera. För det var väl ingen som hade missat att Benjamin dessutom gjorde succé i tv-programmet Så mycket bättre förra året? Där hade han bland annat sällskap av artisten Plura, som också råkar ha ett eget program där han lagar mat och sjunger tillsammans med gäster.

Det är en detalj som tittarna senare kom att rikta kritik till på TV4:s Facebook-sida.

”Varför kopier något som Plura gjorde så mycket bättre!!??? Lite ironi därtill!!..”, skrev en av tittarna.

Många menade på att Benjamin's är en kopia av Pluras kök. Men att Pluras version skulle varit mycket bättre.

”Pluras kök fast med Benjamin. Innovativt.”, skrev en annan tittare på samma inlägg.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför slutar programmet Benjamin's att sändas på TV4

Under måndagen så kommer det sista avsnittet av programmet att sändas på TV4. Och i det sista avsnittet kommer artisterna Molly Hammar, Oscar Zia och Felix Sandman på besök i programmet.

Men frågan är ifall det kommer en fortsättning och säsong två? Med tanke på succén så verkar en säsong till av programmet vara efterlängtat av tittarna.

När Hänt tidigare sökte TV4 gällande en till säsong så blev svaret att de hoppas på att kunna göra ytterligare en säsong.

Benjamin's har sänts på måndagar klockan 21:00 på TV4 men har alltså nu säsongsavslutning och den 12 april visas det sista avsnittet. Hade du velat se en säsong till av Benjamin's?

LÄS OCKSÅ: Blir det en säsong 2 av Benjamin's? TV4 svarar

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons ord om kärlekslivet – berättar om bröllopsplanerna

LÄS OCKSÅ: Därför gifte sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck tillslut

FOTO: TV4 // Jessica Gow