LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws nya bild med 3-årige sonen Albert väcker reaktioner

16 jun, 2021 
MÅNS ZELMERLÖW
Måns Zelmerlöw och hustrun Ciara har sonen Albert ihop.
Nu har artisten lagt upp en ny bild på 3-åringen – och kommentarerna haglar in.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw, 35, slog igenom som väldigt ung i musikprogrammet Idol och är nu en av Sveriges främsta artister. Det är inte bara hans sångröst som har gått hem hos svenska folket, även hans utseende verkar falla många i smaken. Måns har därför blivit kallad mums-mums de senaste åren.

Tio år efter att han gjorde succé i Idol så kammade Måns hem vinsten i både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med låten Heroes. Nyligen fyllde artisten 35 år, och har firat med frun Ciara Janson Zelmerlöw och vänner i Sverige.

Måns Zelmerlöw om 35-års firandet

Måns fyllde 35 den 13 juni och på sociala medier postade han flera bilder, bland annat på sig själv och sonen Albert. Han tackade för grattis-hälsningarna och berättade att han haft en underbar helg.

Till bildspelet skrev artisten: ”35! Hur hände det!? Tack för alla fina grattis-önskningar och för den vackra fanfilmen till Come Over Love! Hade den bästa helgen med vänner och familj spelade padel, drack cocktails, åt en otrolig middag signerad @carlbodinsvensk, slukade TRE jordgubbstårtor och dammade av mina gamla saxofon-kunskaper (sista videon). Tack allihopa!”

Annons

Starka reaktioner efter Måns bild med sonen Albie

Idag lever Måns med frun Ciara och gemensamma sonen Albert, som även kallas Albie, i Englad. Ciara har dessutom sonen Archie från en tidigare relation. Måns och Ciara träffades när de var på en kompis bröllop 2016. Då hamnade Måns vid samma bord som sin blivande fru och det sa bara klick! Ciara har sedan sommaren 2019 varit Måns hustru.

Ciara stöttar Måns karriär men har varit lite kritisk till Måns låtar emellanåt, detta berättade de två om när de gästade programmet Tillsammans med Strömstedts.

– Hon är mitt största fan men samtidigt största kritiker, sa Måns då.

– Men du måste hålla med om att det är på ett positivt sätt i alla fall, eller hur? Vad är anledningen för mig att säga att en låt är bra när jag inte tycker att den är så bra? Det finns väl ingen mening med det, berättade Ciara.

Annons

Nu har Måns lagt upp en ny bild på sig själv och sonen Alberg på Instagram. I kommentarsfältet reagerar följarna starkt – och det är uppenbart att den lille 3-åringen är populär bland artistens fans.

Till bilden skriver Måns: ”Gah”, följt av ett hjärta.

Flera tycker Albert är väldigt söt, men de reagerar också på att han är väldigt lik pappa Måns Zelmerlöw.

”Samma leende som sin pappa”, skriver en.

En annan skriver: ”Vad söt han är.”

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons