LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Mathias Guss och Nicci Hernestig har gjort slut – orden om uppbrottet

14 jun, 2021 
Nicci Hernestig och Mathias Guss har gjort slut
Efter två och ett halvt år år tillsammans har nu Love island-Mathias Guss och influencern Nicci Hernestig valt att gå skilda vägar.
Nu berättar Nicci om uppbrottet.
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

Våren 2018 började kärlekssagan mellan Youtubern Ben Mitkus, 26, och influencern Nicci Hernestig, 22. De blev blixtförälskade och flyttade ihop nästan direkt. Men kärleken fick ett abrupt slut bara sju månader senare, då Nicci valde att göra slut med Ben.

Nicci möttes då av en storm av näthat, något som fick henne att må otroligt dåligt. En person som fanns där för henne då var Mathias Guss, 26, känd från tv-programmet Love island. En kort tid efter uppbrottet från Ben så bekräftade Nicci att hon och Mathias var ett par. Sedan dess har kärleken spirat – tills nu.

Under söndagen berättade Nicci att hon och Mathias gjort slut.

Nicci Hernestigs egna ord om uppbrottet från Mathias Guss

Nicci och Mathias levde som ett par i två och ett halvt år år. Men efter att tillsammans ha kommit överens om att de nu ska leva livet på olika håll känner Nicci Hernestig en stor tacksamhet.

”Efter 2,5 år har vi nu tillsammans tagit beslutet att gå vidare på varsina håll och följa våra drömmar”, skriver Nicci Hernestig på Instagram följt av ett rött hjärta. Hon fortsätter:

Annons

”Jag är så tacksam för denna tid och kan också berätta för er så att vi slipper onödiga spekulationer att de inte ligger något drama bakom detta beslut. Vi går vidare i detta som vänner”.

Nicci Hernestig och Mathias
Nicci och Mathias från tiden då de var ett par.

Fansen och följarna stöttar

I kommentarsfältet till bilden och texten om ex-parets uppbrott svämmar det över av hjärtan och peppande kärleksord från fans, följare och vänner.

”Vänskap är något fint man inte ska underskatta och det bästa är väl att vänskap finns kvar när kärlek minskt eller om man väljer att gå vidare som två vuxna personer”, skriver en i kommentarsfältet till bilden.

”Så fina! Stolt över dig er starka vänskap”, fyller en annan i.

”Fint att ni lyssnar på erat hjärta och är vänner”, kommenterar en tredje person.

”Vänskap är bland det finaste som finns!”, konstaterar en fjärde.

FOTO: Instagram, Youtube

Annons