TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Nicci Hernestig i tårar efter Ben Mitkus ord om uppbrottet

11 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Sanningen bakom Nicci och Bens uppbrottet
Nicci Hernestig kunde inte tro sina öron när hon hörde Ben Mitkus ord om uppbrottet. ”Det är bara för mycket”, säger hon.
Annons

Det var i våras som Youtubern Ben Mitkus och bloggaren Nicci Hernestig började träffas. Det dröjde inte länge innan känslorna växte sig starka och efter bara ett par månader flyttade de ihop i Bens lägenhet i Stockholm. Till synes var de oskiljaktiga.

Men sagan fick ett slut. Efter sju månader tillsammans valde Nicci att göra slut, vilket fick oanade konsekvenser. Efter uppbrottet möttes hon av en storm av näthat, som fick henne att må riktigt dåligt. I ett blogginlägg skriver hon om tiden efter uppbrottet och beskriver det som en ”helvetesvecka”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ja så är det faktiskt för det är helt ärligt den mest hatiska vecka jag har varit med om och jag vet att jag typ tjatar om det men är nog fortfarande chockad av det hela och har liksom svårt att smälta allt jag har sett hört och känt. Det har varit ren förtvivlan och maktlöshet och typ panik känslor som sen i slutet av veckan istället blev till ett uppmärksammat stöd från flera och massor med kärlek” skriver Nicci Hernestig i inlägget.

Annons

Att förhållandet tagit slut blev känt genom att Ben Mitkus lade ut foton på sig själv på sin Instagram story, där han förklarar att han blivit dumpad. Sedan dess har både Bens och Niccis följare undrat vad det var som hände. För ett par dagar sedan satte sig ex-paret tillsammans för att förklara läget i en Youtube-video. Men efter att Ben dragit sig ur gjorde Nicci en egen video, där hon berättade med egna ord vad det var som fick henne att göra slut.

– Det började med att jag tycker att vi egentligen flyttade ihop alldeles för fort. Redan efter tre månader bodde vi med varandra, jag tycker det är för fort, säger hon i videon och fortsätter:

– Och när man väl flyttar ihop kan man bli lite väl bekväma med varandra, vilket absolut är jättebra att man blir. Men jag tror att det blev lite too much för tidigt.

Ben Mitkus egna ord

På sitt håll publicerade Ben en video, där han förklarar sin syn på det hela. Han menar att han numera är glad att Nicci gjorde slut med honom och förklarar att det egentligen borde varit han som gjorde slut. Att han och Nicci inte ligger ”på samma nivå”. Han visar med händerna var han ser sig själv jämfört med Nicci.

Annons

– Jag är här uppe. Jag snackar inte skit om Nicci eller någonting, men Nicci kanske här, säger han i videon och flyttar ner handen till en lägre nivå.

Han fortsätter:

– Det behöver inte betyda att det här är sämre, men jag är här. Jag har mina behov i förhållanden och det är närvaro, kärlek, trygghet, stöd, push. Och om jag inte känner att jag kan få det, varför ska jag vara tillsammans med en person då? Jag fick det här i början av vårt förhållande, men det har försvunnit med tiden och då kan man tänka sig att det här kanske var en fasad för att jag skulle bli intresserad, jag vet inte.

Efter att ha sett Bens video brister Nicci ut i tårar på sin Instagram story.

– Jag har precis sett Bens video och jag måste bara säga till alla att jag känner mig så jävla förödmjukad. Det här är helt sjukt. Hur kan en människa säga så?, säger hon.

I ett par följande Instagram stories skriver Nicci av sig sina känslor.

”Jag har av respekt inte gått ut med varför jag ville göra slut… För jag tycker inte man ska smutskasta ett förhållande… Kommer inte sjunka till den nivån heller… Men som i ser själva så trycker även han ner mig nu…”, skriver hon.

Nicci Hernestig avslutar med att förklara att hon aldrig mått sämre i hela sitt liv. Att det Ben Mitkus har gjort är förnedring på en hög nivå.

”Orkar inte längre, det är bara för mycket”, skriver hon.

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: Ibl

Annons