Idol 2023 marknadsföring banner

Efter uppbrottet från Ben Mitkus – Nicci Hernestig om nya killen

09 dec, 2018 
AvAgnethe Alm
Nicci Hernestig om nya killen efter Ben Mitkus
Bara ett par månader efter det stormiga uppbrottet med Ben Mitkus avslöjar nu Nicci Hernestig att hon träffat en ny kille.
Annons

När youtubern och tv-profilen Ben Mitkus och bloggaren Nicci Hernestig träffades under våren sa det bara ”klick”. Pladask föll de för varandra och efter bara ett par månader flyttade det nyblivna paret ihop i en lägenhet Stockholm. Ben och Nicci var oskiljaktiga och gjorde snabbt om Bens Youtube-kanal till en gemensam där fansen kunde följa deras nya liv tillsammans.

Men efter bara sju månader fick deras kärlekssaga ett drastiskt slut. Nicci Hernestig valde att göra slut, vilket fick oanade konsekvenser. Efter att Ben Mitkus gått ut på sin Instagram story och berättat att han blivit dumpad möttes Nicci av en stor hatstorm. Efteråt har de båda pratat ut på varsitt håll om sina känslor efter uppbrottet och förklarat för fansen vad om hände mellan dem. Ben Mitkus ord om Nicci och förhållandet lämnade dock Nicci Hernestig i tårar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har av respekt inte gått ut med varför jag ville göra slut… För jag tycker inte man ska smutskasta ett förhållande… Kommer inte sjunka till den nivån heller… Men som i ser själva så trycker även han ner mig nu…”, skrev hon på sin Instagram story.

Annons

Det har nu gått ett par månader sedan Ben Mitkus och Nicci Hernestig gick skilda vägar och båda två har gått vidare med sina liv. Nicci Hernestig har fortsatt med Youtube och lägger nu upp videor på sin egen kanal. Där avslöjar hon nu att hon träffat en ny kille efter uppbrottet med Ben Mitkus.

Recept.se Nyhetsbrev

– Jag ska berätta en hemlighet för er, folket. Eller hemlighet och hemlighet… men jo, det är nämligen så att jag har träffat en kille och jag tycker om honom jättejättejättemycket, säger Nicci i videon.

Nicci Hernestig berättar att den nya killen får henne att känna sig trygg och att det pirrar i henne så fort hon är med honom.

– Jag vet inte hur man ska kalla det, om man ska kalla det att jag kanske börjar bli kär?

”Inte alls för tidigt”

På grund av att det bara gått ett par månader sedan Nicci gjorde slut med Ben Mitkus förstår hon att det finns många som tycker att det är för tidigt att träffa någon ny. Och hon förstår den tanken.

Annons

– Men jag känner helt enkelt såhär; att känns det rätt så känns det rätt och jag har nog aldrig känt mig så trygg med någon människa jag någonsin träffat. Så jag kan liksom inte riktigt låta bli. Det är för bra för att jag bara ska släppa taget om det bara för att det är för tidigt, säger hon och fortsätter:

– Då känner jag bara att nej, det är inte alls för tidigt. Eller alltså jo det är ju för tidigt, men man kan ju inte styra över sina känslor.

Vem den nya killen är vill Nicci Hernestig inte berätta riktigt än.

– Jag vill inte gå ut med det förrän jag känner att det är han och jag. Men det känns sjukt bra i alla fall.

Hon fortsätter:

–Jag tror att jag har sökt den här trygghetskänslan hos folk som jag har träffat, men inte riktigt känt. Men med den här killen så… jag känner mig så sjukt trygg och han får mig att känna mig jättespeciell. Jag trivs helt enkelt jättejättejättebra med honom och vi har sjukt kul tillsammans, vilket är jätteviktigt. Det känns bara så naturligt med honom.

Annons

FOTO: IBL, Youtube

Annons