Isabella Löwengrip och Erik Selin – så började och slutade kärlekssagan

Isabella Löwengrip och Erik Selin – så började och slutade kärlekssagan

Isabella Löwengrip hade det riktigt tufft förra året med sina företag och karriären.
Men mitt i misären hittade hon kärleken – fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.
Kärleken spirade dock inte länge, utan ex-paret gick skilda vägar efter bara några månader.
Men varför? Hänt reder ut.
Isabella Löwengrip och Erik Selin
Slå på ljud

En person som minst sagt haft ett turbulent år är entreprenören Isabella Löwengrip, 29. Efter många tunga månader i karriären blev hur tvungen att sälja sitt hus i Sverige, samt göra sig av med all personal hon haft i sitt hem. Ingen lätt match direkt.

Isabellas svåra år

Isabella har två barn från sin tidigare relation till ex-maken Odd Spångberg, 32. De har gemensam vårdnad om barnen Gillis, 6, och Sally, 4, vilket verkar fungera bra för dem.

Livet går inte alltid som man tänkt sig, och inte heller för Isabella. För ett år sedan meddelande hon sin följare att det fanns planer på att satsa på en karriär i USA. Det gick dock inte riktigt som Isabella tänkt, eftersom det visade sig inte bli någon flytt till New York.
Odd Spångberg och Isabella Löwengrip

FOTO: TT

Men det enda kan ju faktiskt leda till det andra, och mitt i allt elände och misär så hittade Isabella Löwengrip kärleken.

Den lyckligt lottade visade sig vara fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, och under hösten 2019 bekräftade Isabella att de var ett par.

Men kärleken varar inte alltid för evigt.

Därför gick Isabella Löwengrip och Erik Selin skilda vägar

I början av år 2020 gick Isabella Löwengrip ut med att hon och Erik gått skilda vägar.

Men vad var det egentligen som hände mellan turturduvorna som fick de att skiljas åt?

Isabella Löwengrip och Erik Selin

Isabella Löwengrip och fastighetsmiljardären Erik Selin. FOTO: TT

”Vi har varit världen runt, pratat och pratat, tittat ut över mörka hav, trampat på stigar, gått i regn, i blåst, i stark sol och under tiden funnit en balans där vi har kunnat luta oss mot varandra oavsett vad”, beskrev Isabella uppbrottet då på sin blogg och fortsatte:

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut”.

I en intervju med Aftonbladet har Isabella Löwengrip i efterhand berättat vad som fick relationen att ta slut. Orsaken? Att det inte går att ha en relation när man mår dåligt.

– Det var också därför min tidigare relation tog slut, för att jag mådde så extremt dåligt, har Isabella Löwengrip berättat för Aftonbladet och avslutat med:

– Jag var tvungen att fokusera på mig själv. Just nu känns det som att det är en lång process innan jag kan ha en relation igen.

FOTO: Lisa Arfwidson/TT, Sven Lindwall/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN