Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nicci Hernestigs stora kärlekslycka med Mathias Guss

21 aug, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Nicci Hernestigs kärlekslycka med Mathias Guss
Youtubern Nicci Hernestig och tv-profilen Mathias Guss fann kärleken i varandra för nio månader sedan – och att de är stormförälskade råder det inga tvivel om. För Hänt berättar de om framtiden ihop.
Annons
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Influencern Nicci Hernestig, 20, var tidigare tillsammans med youtubern och tv-profilen Ben Mitkus, 24. De föll pladask för varandra och blev snabbt sambor. Men efter sju månader valde Nicci plötsligt att göra slut, vilket ledde till en hatstorm utan dess like.

Men inget ont som inte har något gott med sig. Sedan drygt nio månader tillbaka är Nicci tillsammans med Love Island-profilen och brandmannen Mathias Guss, 24, och allt började faktiskt med att han skrev några tröstande ord till henne på sociala medier.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag skrev att hon inte var värd den där skiten och att hon var en fin tjej. Upp med hakan, liksom. Då blev Nicci jätteglad. Hon hade sett mig i programmet och tyckte jag verkade vara en bra kille. Sedan planerade vi att ses. Hon kom hem till mig i Dalarna och vi käkade middag och sedan blev vi kära, säger Mathias till Hänt när vi träffar honom och Nicci på Rockbjörnen.

Annons

Mathias berättar också att de precis har flyttat ihop.

– Vi har köpt en lägenhet i Stockholm. Jag trivs jättebra här och ska börja plugga till polis om några veckor. Det är ändå ett stort steg att flytta ihop med någon och allt måste klaffa. Men vi smälter ihop på ett bra sätt.

Snart har ni varit tillsammans i ett år. Hur tänker ni fira det?

– Med en hund kanske! Nicci vill ju det. Men vi får se vad det blir.

”Klart jag vill gifta mig”

På frågan om vad som är det bästa med Nicci brister Mathias ut i ett stort leende.

– Hon får mig att känna mig så jävla trygg. Och hon tror på mig. Vad jag än vill göra så tror hon på mig. Hon stöttar mig alltid och är en trygg punkt. Och så är hon världens snyggaste. Vi var hemlösa en månad, men hemma för mig är ändå när jag är med henne, säger Mathias och Nicci fyller i:

– Jag skulle kunna säga exakt samma sak. Jag har alltid haft dåligt självförtroende men har aldrig känt mig så bekväm med mig själv sedan jag träffade Mathias. Och han är också världens snyggaste såklart. Han får mig att må så bra.

För några månader sedan lät de göra varsin kärlekstatuering, men Nicci hymlar inte med att hon mer än gärna skulle ta steget längre och gifta sig med Mathias.

– Ja! Men kolla på honom! Det är klart jag vill gifta mig.

FOTO: TT, Instagram

Annons