Eric Saades hårda ord om Nicole Falciani – ett år efter uppbrottet

Eric och Nicole

Eric Saade och Nicole Falciani gjorde slut för ett år sedan, precis innan det tänkta bröllopet.
Nu skickar artisten en rejäl känga till ex-flickvännen.
– Hon visar inte samma respekt skulle jag vilja säga, säger Eric.
Slå på ljud

2020 minst sagt ett händelserikt år för influencern och programledaren Nicole Falciani. Bara några veckor innan hon och tidigare fästmannen och artisten Eric Saade skulle gifta sig kom det chockartade beskedet. De valde att gå skilda vägar efter fem år tillsammans. Månaderna efter blev väldigt tuffa, och på sin blogg skrev Nicole många gånger om sitt krossade hjärta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

KÄNSLIGT ÄMNE Bianca Ingrosso i tårar efter orden från följaren

Nicole Falciani om uppbrottet från fästmannen Eric Saade

Det var Eric som tog initiativet till att göra slut med Nicole och han har sedan uppbrottet varit ganska förtegen om anledningen.

Nicole däremot valde att öppna upp sig när hon gästade Martin Björks serie Intimt med Björken på Youtube. Hon berättade att hon fortfarande är arg på ex-pojkvännen.

– Ja, han är ett svin, sa Nicole Falciani då följt av:

– Vi har inte setts sen efter att han gjorde slut.

Men idag är Nicole lyckligt kär i pojkvännen Adem Berisha, och även Eric har gått vidare med den nuvarande flickvännen Hanna Schönberg.

Eric Saades hårda ord om Nicole Falciani – ett år efter uppbrottet

Nyligen gästade Eric Saade podcasten Framgångspodden med Alexander Pärleros. Där får han en fråga om hur han ser på uppbrottet idag – och han passar på att skicka en rejäl känga till ex-flickvännen Nicole.

– Okej en gång för alla, anledningen till att jag väljer att inte prata om det är för att jag har största respekt till den andra parten, vilket är Nicole, säger Eric och fortsätter:

– Och nu är det så att hon inte visar samma respekt skulle jag vilja säga, och det är hennes val. Men jag vill aldrig sjunka dit, jag tycker det där är privat. Jag hörde den här Martin-intervjun för det är så många som kommenterat den.

– Om jag skulle sagt de orden som man till henne – som hon sa om mig i den intervjun, då hade det nog blivit ett jävla ståhej. Men det är lätt för folk att skratta och tycka någon är skön när hon säger sådär, och det tycker jag man ska fundera lite över. Men mer än så vill jag faktiskt inte gå in på, för att jag tycker ändå att man ska respektera varandra, säger Eric.

Vidare frågar Alexander om Eric Saade kan förstå kritiken som riktats mot honom gällande uppbrottet – då han bröt upp bara några veckor innan bröllopet.

– Jag tror så här att, jag har valt att inte prata av respekt. Hon har valt att prata. Men det var inte så att det stängdes av, från en dag till en annan så var det hejdå. Så var det inte och det tror jag de flesta kan räkna ut.

LÄS OCKSÅ: Lance Hedman Graafs ord om Magdalena Graafs kille Louie Marti

LÄS OCKSÅ: Jill Johnsons nya glädjebesked med kärleken Mattias Elg

FOTO: Amir Nabizadeh/TT / Anders Wiklund/TT

SENASTE NYTT!