Lance Hedman Graafs första ord om Magdalena Graafs kille Louie Marti

Magdalena Graaf, Louie Marti, Lance Hedman Graaf
Exklusivt

Magdalena Graaf har funnit kärleken på nytt efter uppbrottet från exet Filip Larsson. Nu berättar sonen Lance Hedman Graaf vad han tycker om den nya killen i hans mammas liv.
Slå på ljud

Magdalena Graaf, 45, och ex-fästmannen Filip Larsson, 47, valde att gå skilda vägar förra året. Det forna paret träffades 2010 och föll pladask för varandra.

Magdalena och Filip var på väg att gifta sig, men de kom aldrig riktigt till skott med det innan nyheten kom att deras kärlekssaga var över. Men under tio år tillsammans hann de med en hel del. Bland annat fick de sönerna Louie, 5, och Charlie, 9, tillsammans.

Från ett tidigare äktenskap med fotbollsspelaren Magnus Hedman, 48, har Magdalena även sönerna Lance, 20, och Tristan, 16. De har fortfarande en bra relation till sin tidigare bonuspappa Filip – något som Lance nyligen visade upp på sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Magdalena och Louie Marti

Men nu har Magdalena Graaf hittat kärleken igen! Och denna gång är det skådespelaren Louie Marti, 42, som fångat hennes hjärta. Louie har bland annat synts till i SVT-serien Tunna blå linjen.

Magdalena och Louie träffades tidigare i år, efter att Louie ringt henne och berömt henne för hennes bok. Det hela gick snabbt för paret och Louie har tidigare berättat för Hänt om hur det gick till när han fick Magdalena på fall.

Magdalena ska då ha kört upp till Louie, till hans hus i Grisslehamn, där han bjöd på middag. Men när hon skulle åka hem igen hade en riktig snöstorm dragit in och Magdalenas bil var på tok för liten för att köra i de tuffa vägförhållandena.

– Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen, sa han då och fortsatte:

– Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen.

Så är Louies relation med Lance

Sedan dess har de varit oskiljaktiga och kärleken sprudlar mellan paret. Louie verkar redan ha kommit bra in i familjen och han har fått träffa ex-fästmannen Filip. Så här skrev Magdalena om deras första möte.

”Tog med mig min Louie och åkte förbi Filip och knackade på dörren med en ask chokladbollar förra veckan. Tillhör sunt förnuft att presentera dem för varandra tycker jag. Louie ska vara en del av våra barns liv- förhoppningsvis livet ut. Så det är bara att gilla läget..”, skrev hon då på bloggen.

Någon som ännu inte uttalat sig om Magdalenas nya kärlek är sonen Lance. När Hänt når honom berättar han kortfattat att Louie är ett bra kap.

– Bara hon är glad, det är det enda viktiga. Jag har träffat honom, det är en trevlig kille, förklarar Lance för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Magnus Hedmans sorg efter sonen Lance Hedman Graafs ord

LÄS OCKSÅ: Louie Martis familjelycka med Magdalena Graaf – 3 månader efter första mötet

FOTO: Karin Törnblom/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!