Louie Martis familjelycka med Magdalena Graaf – 3 månader efter första mötet

Magdalena Graaf, Louie Marti

Magdalena Graaf och Louie Martis kärlekssaga har precis börjat och fort har det gått! Efter deras första möte så var de i princip oskiljaktiga. Nu berättar Louie om den stora familjelyckan som nu väntar honom.

Det var under våren förra året som den tråkiga nyheten kom om att Magdalena Graaf och fästmannen Filip Larsson valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades 2010 och föll pladask för varandra.

LÄS MER: Ellen Bergström visar upp kampen med Niclas för alla

Tillsammans fick de barnen Charlie och Louie, men Magdalena har även sönerna Lance och Tristan från hennes tidigare äktenskap med Magnus Hedman. Idag har hon en god relation med båda papporna till hennes barn, men det är nog inte många som missat att en ny man har fångat hennes hjärta – nämligen skådespelaren Louie Marti. Om man känner igen Louie så kan det vara eftersom han bland annat synts till i SVT-serien Tunna blåa linjen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Louie Marti och Magdalena Graaf

Magdalena och Louie Marti har stött på varandra tidigare, bland annat på events och via Magdalenas syster Hannah Graaf. Men Louie har tidigare berättat för Hänt om hur det gick till när de faktiskt blev ett par.

Det hela började med att Louie kände igen sig i Magdalenas bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Då bjöd han hem henne till gården i Grisslehamn, men en viktig detalj är att det var en rejäl snöstorm den dagen. Men vädret var inget som stoppade Magdalena, trots att hennes bil inte riktigt är gjord för tuffa vägunderlag.

– Eftersom hon hade en liten bil så behövde hon ta min bil hem på grund av ovädret. Så jag lånade ut min stora bil och då visste jag att vi skulle ses igen, har Louie berättat för Hänt.

Louie om stora familjelyckan med Magdalena

Den här veckan är Louie gäst i i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast, där han återigen berättar om deras första möte. Men han kommer även in på den stora familjen som han fått på köpet.

– Jag älskar henne, jag är verkligen helt förälskad. Jag har börjat måla hemma hos henne, jag lagar mat, och liksom vi har till och med så här med hennes barn. Jag kör ungarna till skolan om det behövs och allt det här som finns.

Louie menar nu att han har gått från att leva ensam till att plötsligt vara en riktig familjefar.

– Jag har varit ensam i fyra år. Visst jag har man dejtat däremellan, men jag har bott ensam i fyra år med två katter. Och det är bara så här, från att vara ensam med två katter och lugn och ro till att nu har vi två hundar, två katter, sex ungar tillsammans. Nej men så vi har det jättebra liksom.

FOTO: Karin Törnblom/TT, W. JÅMA NAINA HELEN/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Så väljer Magdalena Graaf sina kärlekar – avslöjar okända kraven

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om bråken med Filip Larsson efter separationen

Senaste nytt