LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ellen Bergström visar upp kampen med Niclas för alla

15 apr, 2021 
AvJonna Wennerberg
Ellen Bergströms instastory
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Ellen Bergström har genom åren i rampljuset blivit en folkkär person och har underhållit det svenska folket i diverse olika nöjessammanhang. Hon har en bakgrund som skådespelare och har bland annat medverkat i tv-serien Elsas värld samt filmen I nöd eller lust. Hon har även tävlat i Let's dance och Så ska det låta, dessutom har hon dubbat flertalet olika filmer.

Det var över tre år sedan som hon träffade kärleken tv-profilen Niclas Lij som innan de träffades medverkade i dejtingprogrammet Bachelor. Där han i många avsnitt skulle dejta flera tjejer i jakten på kärlek men istället hittade den i Ellen när programmet var slut.

Förra året blev paret föräldrar och nu är det bara veckor kvar tills deras dotter blir ett år gammal. Det var den 26:e april 2020 som de välkomnade sin lilla dotter Elsy till världen. Det var en lång förlossning som slutade med akut kejsarsnitt. Ellen har tidigare öppnat upp sig om den dramatiska förlossningen för sina följare.

Annons

Ellen Bergström om mammakroppen efter förlossningen

Det var nyligen som Ellen öppnade upp sig om de förändringar som skett med hennes kropp sedan förlossningen. Det var i en intervju med tidningen Mama som hon berättade om hur tankarna kring kroppen ändrats sedan hon blev mamma.

– Jag är inte alls lika brydd om hur jag ser ut längre, för jag har en anledning. Ganska tragiskt egentligen, att man som kvinna ska vara tvungen att föda barn för att på något sätt känna att det är okej att ha skavanker. Sen är ju skavanker en relativ fråga, skavanker för mig är kanske inte skavanker för någon annan, säger hon.

På frågan vad hon uppskattar mest med sin kropp idag svarar hon att hon slutat se sin kropp som något sexuellt.

– För första gången i mitt liv så ser jag inte min kropp som något att visa upp, utan mer som en kropp bara. Jag har på något sätt avsexualiserat den, kan man säga så? Det låter ju inte bra kanske, men det är så himla skönt att inte hålla på och bry sig så mycket! Jag ska inte överdriva nu och säga att jag inte bryr mig alls, för det gör jag. Men det är absolut inte på samma sätt som förut, säger Ellen Bergström.

Annons

Ellen Bergström visar upp kampen med Niclas Lij

Paret delar med sig mycket av sin vardag och sitt liv tillsammans på sociala medier. Både topparna och dalarna. Nyligen flyttade hela familjen till en ny lägenhet och det har fört med sig en kamp för paret.

”Nej men alltså flyttkaoset här hemma”, skriver Ellen i ett inlägg på sin instastory nyligen och visar upp ett rum fyllt av flyttkartonger.

I samma veva beundrar hon den fantastiska utsikten de har från sin nya lägenhet. Men konstaterar att insidan inte är lika vacker.

”Utstiken inne i lägenheten är inte lika fin dock. Beror så klart på vad man gillar!! Vissa gillar ju kartonger”, skriver hon.

Men positivteten är fortfarande med henne, för hon ser fram emot kvällarna de ska ha på sin nya balkong.

”Fatta att sitta här på sommarkvällarna”.

Annons