LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Camilla Läckbergs verkliga relationen till Christina Melin – bilderna visar

15 apr, 2021 
Martin Melin, Christina Melin, Camilla Läckberg
Något som Camilla Läckberg och Christina Melin har gemensamt är att de båda varit gifta med Martin Melin. Under åren har deras relation kanske inte alltid varit den bästa, men nu visar Camilla upp en helt ny bild av deras relation.
Annons
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"Brand logo
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Martin Melin blev känd för svenska folket efter vinsten i Robinson 1997. Sedan dess har hållit sig kvar i rampljuset och bland annat gått under smeknamnet "kändispolisen".

Något år efter succén i Robinson fann Martin kärleken i Christina Melin. Det var efter att de setts på en krog som poliser, brandmän och sjukvårdspersonal brukade gå till. Christina jobbade då inom vården på Stockholms sjukhem. Sedan gifte de sig och fick barnen Fanny och Felix. Men äktenskapet varade inte för evigt, för åtta år senare kom beskedet att de går skilda vägar.

Martin Melins kärlekssaga med Camilla Läckberg

I samma veva som uppbrottet från Christina ägde rum så träffade Martin Camilla Läckberg. Trots att Camilla inte var anledningen till skilsmässan berättar han i Bathina - en podcast att hon absolut var en bidragande faktor till det.

– Det var inte anledningen, däremot var det nog det som kanske fick bägaren att rinna över. Jag behövde på något sätt en push till att skilja mig för det var något som inte var bra, säger han i podden.

Annons

År 2010 gifte sig Martin och Camilla och tillsammans har de sonen Charlie. Men även det förhållandet höll inte för alltid och efter fyra år som gifta gick ex-makarna skilda vägar.

Tiden efter skilsmässan från Christina blev en tuff tid för Martin. Speciellt då Christina och Camilla inte kunde befinna sig i samma rum utan att ryka ihop. Men till slut löstes situationen mellan ex-fruarna och de kunde prata ut.

Christina Melin, Camilla Läckberg
Christina och Camilla pratade ut om situationen.

Nya bilderna visar verkliga relationen mellan ex-fruarna

Men nu verkar det som att de bråkiga tiderna är totalt bortblåsta. För nu väljer Camilla att dela med sig av några nya bilder. På bilderna kan man se att Camilla och Christina umgås både på egen hand och med barnen och de ser väldigt glada ut.

Annons

Men det slutar inte där, Camilla har även valt att skriva en text om Christina där hon höjer henne till skyarna.

”Hon som jag bråkat med, skrattat med, bollat saker om våra barn med tusentals timmar, hon jag gaddat ihop mig med vid behov he he, hon som är Charlies tredje trygga punkt och hem, hon som generöst låter mig vara en viktig person i hennes barns liv, hon som jag hoppas snart för fan ska hitta en KILLE!!!”, skriver Camilla.

Det var nämligen Christinas födelsedag när inlägget skrevs så nu uppmanar Camilla alla sina följare att gratulera henne på dagen, samtidigt som hon hjälper henne på traven med kärleken:

”In och gratta Christina Melin!! (och har ni nån trevlig, snäll, snygg, vältränad, barnkär, rolig, ansvarsfull, uppvaktande, snygg, snygg, snygg, romantisk, självständig, händig, äventyrlig, stabil, snygg, snygg, snygg, trygg, spännande, intressant, trofast, pålitlig, snygg, snygg, snygg kille med ordnad ekonomi och utan nåt i belastningsregistret i bekantskapskretsen så feel free att tipsa henne )”.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Hans Shimoda/TT

Annons