Camilla Läckbergs gåva till Simon Sköld – ger bort en del av lägenheten

31 mar, 2021 
Simon Sköld & Camilla Läckberg
Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta i snart fyra år.
Nu ger författaren en minst sagt lyxig gåva till sin stora kärlek – så här mycket kostade presenten!
Annons
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"
Martin Stenmarck om relationen till Camilla Läckberg: "hon är cool"

Snart fyra år har gått sedan Simon Sköld gifte sig med deckardrottningen Camilla Läckberg. De hade då varit ett par i tre år och behövt utstå både en och annan kommentar på grund av den stora åldersskillnaden på 13 år.

Men flera år senare har de bevisat att kärlek är mer än ett par siffror, och nu visar Camilla att hon är mer säker på sin relation med Simon än någonsin. Lägligt till påsk får Simon nämligen en minst sagt lyxig kärleksgåva av sin hustru.

Så lever Camilla Läckberg och Simon Sköld

Mycket har förändrats i Simons liv sedan han träffade Camilla. När de först lärde känna varandra levde han ett så kallat ungkarlsliv och var van vid att kunna planera sina dagar utifrån det han själv var sugen på.

Men i samma sekund som Simon valde att satsa på ett liv tillsammans med Camilla fick han också tre barn på köpet. Camilla hade nämligen barnen Charlie, Meja och Wille från tidigare relationer, men familjen slutade inte att växa där. Bara ett par år efter att Camilla och Simon hade förälskat sig i varandra fick de också dottern Polly.

Annons

Idag lever Camilla och Simon tillsammans i en stor lyxvåning på Södermalm som Camilla köpte för hela 24,5 miljoner kronor. Lägenheten har sex rum och är 237 kvadratmeter stor och Camilla köpte den samma år som de gifte sig. Men från och med nu är det inte bara hon som äger lägenheten.

Camilla Läckbergs lyxiga kärleksgåva till maken

På Skatteverket kan man nämligen se att deckardrottningen har gett en minst sagt generös gåva till sin stora kärlek. I ett gåvobrev, som registrerades tidigare i mars, framgår det nämligen att hon skänker en procent av den lyxiga lägenheten till sin make, vilket motsvarar drygt två kvadratmeter.

Men den generösa presenten kommer inte helt utan villkor. I brevet står det också att Simon i första hand måste sälja tillbaka den till Camilla om han av någon anledning skulle vilja göra sig av med sin del av lägenheten i framtiden. Och priset är redan bestämt. Enligt gåvobrevet ska Camilla isåfall betala motsvarande den summa hon köpte andelen för, dvs 235 000 kronor.

Annons
Annons