Simon Skölds första ord om relationen till bonusdottern Meja Eriksson

Meja Eriksson, Simon Sköld, Camilla Läckberg

Simon Sköld och Camilla Läckberg är gifta sedan drygt tre år tillbaka. Tillsammans har de dottern Polly, men Camilla har även barnen Meja, Wille och Charlie. Nu visar Simon upp verkliga relationen till bonusdottern.

Camilla Läckberg, 46, och Simon Sköld, 33, har varit ett par under flera års tid. 2017 valde de att ta nästa steg i relationen och säga ja till varandra.

Sedan dess har kärleken mellan dem sprudlat, och paret ser ut att ha det väldigt bra tillsammans i den stora familj de skapat. Tillsammans har de dottern Polly, 5, men i familjen ingår också Camillas barn från tidigare äktenskap.

Tillsammans med kändispolisen och Robinson-vinnaren Martin Melin har hon sonen Charlie, 11, och tillsammans med Micke Eriksson har hon barnen Meja och Wille.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Simons svar på barnfrågan med Camilla

Simon har tidigare uttalat sig om ifall paret funderar på att skaffa fler barn. Men han kom snabbt fram till att det räcker gott och väl med barnen de redan har.

”Får ofta frågan om vi ska ha flera kids. Älskar våra kids men fler blir de inte, vi måste ju ha tid för de vi redan har. Blir en del med alla Bonusbarnen”, skrev han då på Instagram.

Relationen mellan Camilla och Simon var en omtalad händelse när den blev officiell. Dessutom väcktes starka reaktioner över att han är 13 år yngre än henne. Camilla konstaterade då i Morgonstudion på SVT hur märklig hon tyckte situationen blivit.

– De första två åren var det massa skriverier och massa kommentarer om att han var yngre. Jag blir så förvånad för jag ser ju jättemycket män runt mig som har betydligt yngre kvinnor och ingen kommenterar det över huvud taget, sa Camilla Läckberg då.

LÄS MER: Då har Robinson 2021 premiär på TV4 – Anders Öfvergårds egna ord

Innan Simon träffade deckardrottningen Camilla Läckberg gick stor del av hans tid till MMA-fighting. Men idag verkar även familjen vara en stor del av hans liv. Och på köpet har han minst sagt fått några bonusbarn.

Simon Skölds verkliga relation till bonusdottern Meja

Martin Melins dotter Fanny har tidigare berättat för Hänt om den verkliga relationen till Simon Sköld.

– Jag har alltid haft en bra relation med Camilla och Simon. Jag har känt Camilla sedan jag var 4 år och Simon sen många år tillbaka. Vi har varit på resor tillsammans, firar jul och andra högtider och alltid varit som en stor familj. Vilket är så kul och vi har väldigt roligt tillsammans, sa hon då.

Men nu har Simon valt att visa upp den verkliga relationen även till hans bonusdotter Meja. Det är i ett inlägg på Instagram som han uttrycker den stora lyckan.

”Meja och Camilla. Underbar bild, magisk fru & fantastisk dotter”, skriver han.

Och i kommentarsfältet blir han nu överröst av kärlek och uppmuntran.

”Vackra”, skriver en.

”Sååå fina ni är och kramar till er alla”, skriver en annan.

FOTO: Ola Axman/TT, SVT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs barnbesked med Simon Sköld – efter frågorna

LÄS OCKSÅ: Camilla Läckbergs ord: Därför är mina make Simon Sköld en toffel