LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanningen om Fanny Melins verkliga relation till Simon Sköld

23 jan, 2021 
Fanny och Martin Melin
Martin Melin har ett tight band med sin dotter Fanny Melin.
Men hur är dotterns relation till sin gamla bonusmamma Camilla Läckberg och hennes nya man Simon Sköld?
Det berättar de för Hänt nu!
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Martin Melin blev känd när han blev den första personen att vinna tv-programmet Expedition Robinson. Sedan dess har polisen hållit sig kvar i rampljuset, bland annat genom att medverka i flera andra tv-program och skriva böcker. Han är även aktiv på sina sociala medier där han delar med sig av både sitt privatliv och händelser från sitt jobb som polis.

Under 2005 träffade Martin för första gången deckarförfattaren Camilla Läckberg när hon behövde hjälp av en polis för att få mer kött på benen till sina böcker. Efter det gick Melin och hans ex-fru Christina Melin skilda vägar och Martin blev sedan tillsammans med deckardrottningen.

2009 fick de sonen Charlie Melin tillsammans och därefter gifte de sig. Martin Melin har också två andra barn, Fanny och Felix, från deras tidigare relation.

Idag lever Camilla Läckberg tillsammans med med MMA-fightern Simon Sköld. Camilla, Martin och barnen verkar minst sagt trivas bra tillsammans, då de på sociala medier visat upp hur de umgåtts allihopa.

Annons

Fanny, som idag är 17 år, har även setts umgås på tu man hand med Simon Sköld. Bland annat har han dykt upp på hennes Tiktok och de har gått på premiärer tillsammans.

För Hänt berättar nu Fanny mer.

– Jag har alltid haft en bra relation med Camilla och Simon. Jag har känt Camilla sedan jag var 4 år och Simon sen många år tillbaka. Vi har varit på resor tillsammans, firar jul och andra högtider och alltid varit som en stor familj. Vilket är så kul och vi har väldigt roligt tillsammans, säger hon och fortsätter:

– Det händer väll ibland att Simon tar med oss barn på olika evenemang och aktiviteter. Superkul.

Simon Skölds ord om relationen till Fanny

Även Simon Sköld ger sin bild av relationen till Hänt.

– För mig är inte blodsband något som avgör vad som är familj. Fanny är Camillas bonusdotter och då har hon den rollen i mitt liv också. Vi är familj. Svårare än så är det inte, säger han.

Pappa Martin Melin säger att Fanny är en social person och att hon därför har de lätt att umgås med allt och alla.

– Jag vet inte om de umgås så mycket på tu man hand egentligen. Men eftersom Fannys mamma och Camilla och Simon umgås så är det naturligt att även Fanny är med ibland. Fanny är en väldigt social person som har lätt för att umgås med de flesta och det innefattar ju även Camilla och Simon.

Annons