Lisa Ajax om nya kärlekslyckan med Max ”Klockrent” Huss

För ett par år sedan gick kärleksryktena heta om artisten Lisa Ajax och Det vet du-medlemmen Chris Martland.
Nu berättar hon om sanningen kring relationen – och avslöjar en ny kärlek.
– Jag är inte singel, säger Lisa Ajax i A walk with a dog.

I det fjärde avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos artisten och Idol-profilen Lisa Ajax, 22, hemma vid hennes och mammans lägenhet i Järfälla. Genom tv-program som Idol och Melodifestivalen har hon blivit en av Sveriges mest framstående artister och idag jobbar hon hårt med sin solokarriär.

LÄS MER: Därför skaffar Tony Irving och maken inte barn

Efter att ha vunnit Idol har Lisa Ajax blivit ett känt namn för svensk folket. När hon sedan var med och tävlade i Melodifestivalen 2019 med låten Torn, som handlar om olycklig kärlek, började det snabbt spekuleras om hennes kärleksliv i diverse trådar och kommentarsfält på sociala medier.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Två år tidigare hade nämligen Lisa Ajax parats ihop med Det vet du-medlemmen Chris Martland efter att de hade setts flirta under en efterfest för Andra chansen i Melodifestivalen 2017. Men någon kärlek fanns aldrig mellan Lisa och artisten förklarar hon i A walk with a dog.

– Oj, det var ju jätte jätte jättelängesen. Men nej vi var bara vänner. Sen blev det så när var med i Melodifestivalen, att då blev det ju lite skriverier. Som det alltid lyckas bli men nej, vi var vänner, säger hon i programmet.

Avslöjandet om nya kärlek

Samtidigt avslöjar Lisa att det finns någon speciell i hennes liv just nu. Det är efter att programledare Linnea Lundgren frågat om varför Lisa valt att ta bort dejtingappen Tinder som Lisa svarar mystiskt:

– Ja, jag har tagit bort min Tinder.

Oj, Det känns som ett tecken på någonting?

– Ja men det kanske det är. Jag är ju inte singel men mer än så berättar jag inte, fnissar Lisa Ajax i A walk with a dog.

Max Huss är Lisa Ajax nya pojkvän

Sedan dess har Lisa på sin Instagram vem det är som har lyckats fånga hennes hjärta. I ett inlägg visar hon upp sig själv och pojkvännen Max ”Klockrent” Huss, 25.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

”Du och jag”, skrev Lisa då till en kärleksfull bild på paret.

Sedan dess har Lisas nya kärlek dykt upp flera gånger på hennes sociala medier.

A walk with a dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik Gustafsson om relationen med paret Mandelmann idag

SE OCKSÅ: A walk with a dog avsnitt 3: Tony Irving

FOTO: TT/Hänt

Senaste nytt