LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lisa Ajax om nya kärlekslyckan med Max ”Klockrent” Huss

31 mar, 2021 
Linnea Lundgren
För ett par år sedan gick kärleksryktena heta om artisten Lisa Ajax och Det vet du-medlemmen Chris Martland.
Nu berättar hon om sanningen kring relationen – och avslöjar en ny kärlek.
– Jag är inte singel, säger Lisa Ajax i A walk with a dog.
Annons
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Lisa AjaxBrand logo
A walk with the dog: Linnea Lundgren möter Lisa Ajax

I det fjärde avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos artisten och Idol-profilen Lisa Ajax, 22, hemma vid hennes och mammans lägenhet i Järfälla. Genom tv-program som Idol och Melodifestivalen har hon blivit en av Sveriges mest framstående artister och idag jobbar hon hårt med sin solokarriär.

Efter att ha vunnit Idol har Lisa Ajax blivit ett känt namn för svensk folket. När hon sedan var med och tävlade i Melodifestivalen 2019 med låten Torn, som handlar om olycklig kärlek, började det snabbt spekuleras om hennes kärleksliv i diverse trådar och kommentarsfält på sociala medier.

Två år tidigare hade nämligen Lisa Ajax parats ihop med Det vet du-medlemmen Chris Martland efter att de hade setts flirta under en efterfest för Andra chansen i Melodifestivalen 2017. Men någon kärlek fanns aldrig mellan Lisa och artisten förklarar hon i A walk with a dog.

– Oj, det var ju jätte jätte jättelängesen. Men nej vi var bara vänner. Sen blev det så när var med i Melodifestivalen, att då blev det ju lite skriverier. Som det alltid lyckas bli men nej, vi var vänner, säger hon i programmet.

Annons

Avslöjandet om nya kärlek

Samtidigt avslöjar Lisa att det finns någon speciell i hennes liv just nu. Det är efter att programledare Linnea Lundgren frågat om varför Lisa valt att ta bort dejtingappen Tinder som Lisa svarar mystiskt:

– Ja, jag har tagit bort min Tinder.

Oj, Det känns som ett tecken på någonting?

– Ja men det kanske det är. Jag är ju inte singel men mer än så berättar jag inte, fnissar Lisa Ajax i A walk with a dog.

Max Huss är Lisa Ajax nya pojkvän

Sedan dess har Lisa på sin Instagram vem det är som har lyckats fånga hennes hjärta. I ett inlägg visar hon upp sig själv och pojkvännen Max ”Klockrent” Huss, 25.

”Du och jag”, skrev Lisa då till en kärleksfull bild på paret.

Sedan dess har Lisas nya kärlek dykt upp flera gånger på hennes sociala medier.

A walk with a dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

FOTO: TT/Hänt

Annons