Let's dance-profilen Cecilia Ehrling har blivit mamma igen – första bilden

Cecilia Ehrling

Let's dance-profilen Cecilia Ehrling Danermark har fått barn! Det visar proffsdansaren upp på Instagram.
”Äntligen är han här, Hugos lillebror. Här knappa timmen gammal”, skriver hon.
Slå på ljud

Let’s Dance-profilen Cecilia Ehrling Danermark är en av de omtyckta dansarna som varje år lär kända personer att dansa i TV:4s succéprogram Let's dance. I år har hon dock valt att inte medverka i programmet. Men visste du att hon i Let’s dance har kammat hem första platsen hela fyra gånger?

Hon har flera gånger i samband med sin tv-karriär även berättat öppet om sin kärlek till maken Fredrik Danermark, som hon har sonen Hugo, 2, med. Och nu har paret blivit föräldrar igen, och Hugo har äntligen fått en litet syskon!

LÄS MER: Messiahs starka ord om saknaden efter Adam Alsing

Visar upp bebisen för följarna: ”Äntligen är han här”

Cecilia visar nu upp lyckan för följarna och välkomnar lilla bebisen som är en liten lillebror. Men namnet däremot väljer Cecilia att hålla för sig själv ett tag till.

Till bilden på Instagram berättar hon att allting har gått bra men att förlossningen inte blev som hon tänkt. Förlossningen blev nämligen lite mer dramatisk än vad Cecilia trott, då det hela slutade med ett akut kejsarsnitt.

”Äntligen är han här, Hugos lillebror. Här knappa timmen gammal. Efter en lite halvdramatisk kväll/natt som slutade med akut snitt kom han äntligen ut. Allt gick bra och vi mår efter omständigheterna bra. Nu vilar vi ut och återhämtar oss ett par dagar i trygga händer innan det är dags att bege sig hemåt. Namnet? Det behåller vi för oss själva ett tag”.

Gick över tiden med andra barnet – gratuleras av kända profiler

Flera gratulerar nu Cecilia och Fredrik till deras andra barn. Bland andra Mia Törnblom och Annika Sjöö, som också synts som proffsdansare i Let's dance genom åren. Till bilden skriver Annika: ”Grattis!!!”

Även tv-profilerna Kristin Kaspersen och Soraya Lavasani var snabba med att gratulera Cecilia.

”Så skönt att allt gått bra. Massa grattis och HEJA dig!!!!”, skriver Soraya. Följt av Kristin Kaspersen som skriver GRATTIS!!!” och flera hjärtan i rad.

Cecilia var tidigare öppen med att hon gått över tiden och skojade med följarna om att hon bara ville att bebisen skulle komma ut, och ja nu är han äntligen här!

”Hallå där inne! Nu har du varit inne sex dagar längre än vad jag trodde vi kommit överens om. Fattar att du har det varmt och gott men jag lovar, det är inte så tokigt här på utsidan om än att vädret kanske inte är så bra just idag. Så, ta och kom ut nu vet ja’! Du kommer tycka det är superkul här på utsidan.”

Stort grattis till bebisen!

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Tillsammans med Strömstedts helt

LÄS OCKSÅ: Robinson-Ludvigs hårda attack mot Anders Öfvergård

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Eero Hannukainen/TT

SENASTE NYTT!