Blir det en ny säsong av Tillsammans med Strömstedts? TV4 svarar

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas Strömstedt gör succé med det egna relationsprogrammet Tillsammans med Strömstedts. Men nu är den stora frågan, blir det ännu en säsong av programmet? TV4 svarar.

Tillsammans med Strömstedts är relationsprogrammet där Jenny och Niklas Strömstedt åker hem till andra kända par och tar del av deras relationer. Det bjuds ofta på personliga samtal och tittarna får verkligen lära känna paren på djupet.

LÄS MER: Bathina om familjens reaktion på kärlekslyckan med Aje

Genom åren har de besökt par Charlotte Perrelli och Anders Jensen, Christina Schollin och Hans Wahlgren, Lotta Engberg och Doktor Mikael Sandström, och många många fler.

Eftersom det gjorts hela fyra säsonger av programmet så har paret Strömstedt varit runt land och rike för att träffa andra par. Ibland tar de till och med ett flyg utomlands för att besöka svenska par i andra länder, som till exempel Carl Bildt och hans fru Anna Maria Corazza Bildt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Säsongsavslutning för Tillsammans med Strömstedts

Men nu är det dags för säsongsavslutning och det sista paret som får besök av Jenny och Niklas är Aje och Bathina Philipson.

Då är det dags att åka ut till Ingarö för att träffa Aje och Bathina på deras sommarställe i skärgården. Där spenderar Aje stor del av sin tid, medans Bathina mest är där på fritiden. Nu under coronapandemin har hon dock varit där oftare än vanligt.

I programmet får man ta del av deras vardag som äkta makar och hur de får relationen att gå ihop, trots åldersskillnaden på 35 år. Det är dock inget som någon av dem ser som ett problem, då Bathina oftast är den som pratar och Aje oftast är den som lyssnar.

Jenny Strömstedt, Niklas Strömstedt

Jenny och Niklas pratar ofta om paren de ska träffa i bilen.

Foto: TV4

TV4:s svar om framtiden för Tillsammans med Strömstedts

Varje torsdag har tittarna alltså kunnat se Tillsammans med Strömstedts, men nu blir det ändring på den saken då programmet försvinner. I ett meddelande till Hänt berättar nu exekutiv producent för programmet, Clara Tengbom, att årets säsong har varit väldigt lyckad!

”Vi är väldigt stolta över årets fina säsong av Tillsammans med Strömstedts och hur den berör relationer och viktiga frågor som många människor tampas med dagligen.”, skriver hon.

Men nu kommer den stora frågan som många tittare kanske ställer sig: Blir det en till säsong av Tillsammans med Strömstedts? Och nu svarar TV4 att tittarna kan pusta ut, för det kommer nämligen en femte säsong!

”Så det är med stor glädje jag kan berätta att det blir en till säsong av Tillsammans med Strömstedts på TV4 och detaljerna kommer vi berätta längre fram.”, skriver kanalen i ett meddelande till Hänt.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, TV4

LÄS OCKSÅ: Niklas Strömstedt om åldersskillnaden på 14 år med Jenny Strömstedt

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquists relation till Jenny Strömstedts man Niklas Strömstedt