Steffo Törnquists relation till Jenny Strömstedts man Niklas Strömstedt

Steffo, Niklas och Jenny Strömstedt.

Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt har varit parhästar i Nyhetsmorgon på TV4 länge. Men Steffo har även en mycket nära relation till hennes make Niklas.

Steffo Törnquist, 65, och Jenny Strömstedt, 48, är den kanske mest älskade programledar-duon i Nyhetsmorgon på TV4. Efter att Jenny varit bort för att spela in sitt och maken Niklas Strömstedts, 62, tv-program Tillsammans med Strömstedts och först Steffo, sedan hon själv, smittades av corona-viruset så återförenades de två nyligen i morgonsoffan till tittarnas stora glädje.

Jenny och Steffo känner så klart varandra väldigt väl eftersom de lett Nyhetsmorgon tillsammans ända sedan 2005. Men utöver det är Steffo väldigt nära vän med Jennys make Niklas. Så sent som i somras köpte de två med gemensamma krafter in den 33-årige landslagsbacken Mikael Lustig till Solnaklubben AIK från belgiska Gent.

När värvningen presenterades skrev AIK på sin hemsida:

”Förvärvet av spelaren har möjliggjorts genom upptagande av lån från privata finansiärer med två mycket stora AIK-hjärtan”

Niklas Strömstedt och Steffo Törnqvists relation

I oktober avslöjade Expressen att dessa ”AIK-hjärtan” var just Steffo och Niklas, vilka hade stått för sign on-bonusen på 600000 kronor. Och med tanke på det uttalande Steffo gjorde i tidningen var det lätt att se att han och Niklas är extremt nära vänner:

Jag kan säga att jag hade två bevekelsegrunder till varför jag gjorde det. Nicke är ju hängiven AIK:are, med märket tatuerat på armen till och med, så är det ju inte för mig. Jag har ju blivit AIK:are när våra söner föddes med några månaders mellanrum och sedan har vi gått på matcher med sönerna. Men jag brinner ju inte på samma sätt som Niklas, även om jag hejar på AIK.

Eftersom som köpet var lyckat och AIK inte släppte in några mål hösten 2020, så passade Steffo även på att inflika:

– Jag och Niklas kallar oss numera för ”The Two Oligarchs” när vi lirar musik tillsammans.

Niklas och Steffo Törnquists gemensamma intresse för golf

Och ja. De två har varit nära vänner väldigt länge. Förutom att de ibland spelar musik ihop för skojs skull är de dessutom ute och spelar golf så ofta de kan. Något som Steffo nyligen visade upp Instagram genom att lägga ut en bild från en av deras gemensamma golfrundor.

Å andra sidan kanske det inte är mycket till avslöjande. De två har nämligen spelat golf mot varandra i en golftidning redan 2009. Och de har länge tillsammans varit värdar för golftävlingen Hosted by Steffo & Niklas som brukar spelas på Fågelbro Golf & CC och avslutas med en fest på Café Opera i Stockholm under kvällen.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos första ord om exet Linneas nya kärlekslycka

LÄS OCKSÅ: Soraya Lavasani tvingas avbryta inslaget med doktor Mikael i direktsändning

Senaste nytt