Ludvig Anderssons attack mot Anders Öfvergård i Robinson – hårda orden

Ludvig Andersson, Anders Öfvergård

Ludvig Andersson är en av Robinson-deltagarna i Lag nord, men i veckans tävling behövde laget välja ut vilka de ville skicka till tävlingen. Nu ryter han till efter programledaren Anders Öfvergårds beslut.
”Ett skämt som hör hemma på en förskola”, skriver Ludvig.

Robinson 2021 är i full gång och nytt för i år är att deltagarna befinner sig i Haparanda istället för på Fiji. Det betyder alltså helt nya utmaningar och den här säsongen har det varit ovanligt många som behövt läkarvård.

LÄS MER: Därför känner du igen William Seth Wenzel i Robinson

Det började med att Hayes Jemide, 46, fick åka in och kolla så att allt stod rätt till efter en otäck skada. Ganska snabbt kom han däremot tillbaka till Robinson och med sig hade han fått en muskelsalva för att lindra besvären. Däremot dröjde det inte länge förrän läkarteamet behövde rycka ut igen, denna gång för att hjälpa Lovisa Almén, 30, som hade kollapsat.

Men det slutade inte där. I början av veckan var det dags igen Joanna Swica, 32, också började krampa. Lyckligtvis kom hon tillbaka en dag senare och glädjen var total i Lag syd!

Så är stämningen i Lag nord

Hittills har det nämligen varit tufft för Lag syd, det har varit brist på mat och de har hamnat i öråd två av två gånger. Annat har det varit i Lag nord som vunnit de flesta pristävlingarna.

Men trots att det funnits betydligt mer mat för deltagarna i Lag nord så har det ändå blivit en del konflikter om hur maten ska fördelas.

Ludvig Andersson, 21, är en av deltagarna i Lag nord, där han kommit bra in i gruppen. Men med tanke på att Lag nord är två personer fler än Lag syd så behöver de välja ut vilka de ska skicka till veckans tävlingar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ludvig Anderssons attack mot Anders Öfvergård

Inför måndagens tävling bestämde Lag nord att Ludvig och Johanna Thorén, 20, skulle stå över tävlingen.

”Som ni vet behöver vi ställa över 2 personer i varje tävling. Vi får inte ställa över någon som redan har stått över tydligen. Jag lyfte denna frågan under dagens tävling. Anders svar var i stil med att det var orättvist för då kunde vi toppa vårt lag inför varje tävling.”, skriver Ludvig på Instagram.

Det hela grundar sig i att Anders Öfvergård, 53, baserade sitt svar på att alla skulle få chansen att tävla och att båda lagen skulle få samma förutsättningar. Men detta är något som Ludvig nu ser som ett skämt.

”Jag anser att detta är ett skämt som hör hemma på en förskola eller möjligtvis forna Sovjetunionen. Vi tävlar om mat för att överleva! Men bra försök iallafall av produktionen att göra tävlingarna mer jämna!”, fortsätter han.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Robinson-Lovisas egna ord om obehagliga händelsen

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joannas egna ord om bråket med Olivia Baldwin