Camilla Läckbergs svar efter Martin Melins offentliga pik

21 mar, 2021 
Martin Melin, Camilla Läckberg
Martin Melin och Camilla Läckberg var gifta i flera år, innan de gick skilda vägar.
Men en sak som de har gemensamt är att de båda ställt upp i Let's dance. Martin är just nu högaktuell i årets säsong av Let's dance, och nu har han valt att pika sin ex-fru.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's Dance
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Martin Melin, 54, blev känd för svenska folket efter att ha kammat hem vinsten i Robinson 1997. Sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset, men numer går han kanske oftast under smeknamnet "kändispolisen".

Nu är Martin högaktuell i tv-rutan igen, då han är en av deltagarna i Let's dance 2021. Men efter premiäravsnittet hamnade han tyvärr på en sista placering – som kan ha berott på hans fotskada. Men som tur är åker ingen ut i första avsnittet. Så Martin har helt enkelt fortfarande goda chanser att hålla sig kvar i tävlingen.

Efter skilsmässan från ex-frun Christina Melin fann Martin kärleken i deckardrottningen Camilla Läckberg, som han även har sonen Charlie med. Tillsammans med Christina har han också barnen Fanny och Felix.

Martin Melins krångliga tid med ex-fruarna

Tiden efter skilsmässan från Christina blev däremot svår och Martin kämpade med en hel del med ångest och skuldkänslor. Lättare blev det inte heller av att Christina och Camilla inte kunde vara i samma rum som varandra. Men tillslut fick Camilla nog av situationen och tog saken i egna händer.

Annons

– Hon kände att vi inte kunde ha det såhär. Att hon och Christina tjafsar och att hon tycker det är jobbigt och inte kan träffa Camilla, eller att barnen ska lämnas på en plats när ingen är närvarande. Det var så krångligt, förklarade han i Bathina – en podcast.

Efter samtalet mellan Camilla och Christina förbättrades deras relation och idag är relationen klart bättre.

Let's dance-pikar mellan ex-makarna

Inför Martins medverkan i Let's dance berättar han nu att han fått en hel del tips och råd från sin ex-fru Camilla. Hon gjorde det genom att skicka ett sms där hon uppmanade honom till att njuta och ha kul. Läckberg var nämligen med i danstävlingen 2012 och då charmade hon både tv-tittarna och juryn när hon och danspartnern Kristjan Loouts hamnade på en fjärdeplats.

Men till Expressen har Martin nu kommit med en pik till Camilla.

– Det är klart att det är ett delmål att bli bäst i familjen. Det skulle hon ju få höra om vi säger så, säger han till tidningen.

Annons

Nu har Camilla valt att pika tillbaka. Det är i ett inlägg på Instagram som hon förklarar att Martin faktiskt inte är den enda som familjen hejar på i årets säsong av Let's dance.

”Hugo är med som dansare för andra året i rad! (Han dansar med Keyyo) Så ikväll bänkar vi oss och hejar!”, skriver Camilla.

Dansaren Hugo Gustafsson är nämligen Camillas kusinbarn, vilket betyder att hennes son Charlie nu har tre släktingar som ställt upp i tävlingen. Nämligen hans mamma, hans pappa och sysslingen Hugo!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons