Idol 2023 marknadsföring banner

Martin Melins avslöjande om romanserna i årets Let's dance

05 mar, 2021 
AvLovisa Ström
Martin Melin Let's Dance
Det är sen länge känt att det ofta uppstår romanser i Let's dance.
Nu svarar Martin Melin om han tror att det finns chans till romans i årets program.
– Väldigt intima situationer, säger han.
Annons
Alla deltagare i Let's Dance 2021
Alla deltagare i Let's Dance 2021

Martin Melin är tv-profilen och kändispolisen som blev ett välkänt ansikte för svenska folket när han vann Expedition Robinson 1997, och sedan dess har han hållit sig kvar i rampljuset.

Idag har Martin många bollar i luften. Förutom att jobba som polis är han också mitt uppe i att skriva en roman, och för några månader sedan släppte han även en alldeles egen intervjupodd vid namn Martin Melins podd. Men som om det inte vore nog är han nu också aktuell i ett av Sveriges största underhållningsprogram. Tillsammans med andra stjärnor som Carola Häggkvist, Suazanne Axell och Hanna Hedlund ska Martin nämligen dansa i Let's dance under våren.

Nu berättar han om relationen till sin danspartner Maria Zimmerman, och om han tror att det finns chans till romans i årets säsong av dansprogrammet.

Martin om att dansa med Maria Zimmerman

Det är många som har skrivit till både Martin och Maria hur mycket de ser fram emot att se de dansa i vår. Och snart är det dags. Men vägen dit har inneburit en hel del slit.

Annons

– Jag ska tänka på hållning, steg och dessutom göra det i takt. Det snurrar i huvudet på mig när jag tränar. Jag ska inte heller bara lära mig en dans, just nu håller vi på att träna på 8-9 danser, berättar Martin i en intervju med Aftonbladet.

Även på Instagram har han skrivit om de delade känslorna till dansen.

”Kan sammanfatta de tre veckor vi tränat såhär långt med ett ord: FRUSTRATION! Och den här tjejen alltså. Som hon sliter med mig, som hon drar i mig - hon gör ett kanonjobb. Hon är bäst!”, skriver han.

Martins ord om romanserna i Let's dance

Under Let's dance-perioden spenderar dansparen en hel del tid med varandra, och det är ingen hemlighet att det ofta uppstår känslor. Och detta kan även Martin intyga.

– Ja, den där ”Let’s dance”-myten har man ju hört mycket om, det liggs mycket och det är romanser hit och dit, säger han innan han fortsätter:

– Jag kan någonstans förstå att det blir så, det är väldigt intima situationer man är i. Man går också in i en bubbla och får någonting gemensamt. Då händer det nog saker.

Annons

Men när det kommer till Martin och Maria är han dock tydlig med att det inte kommer uppstå några sånna känslor.

– Jag kan bara tala för mig själv. Här finns det ingen romans med vare sig någon dansare eller någon annan deltagare. Jag kan säga såhär, jag önskar att min framtida flickvän pratar om mig så som Maria pratar om sin pojkvän David. Hon är väldig trygg i sin relation med sin kille och det känns så skönt, säger han.

Annons